tch-headerbanner-201612.jpg

Uitslagen

Links naar de uitslagen en standen van het winterseizoen 2021-2022:

Hoe werkt het?

De wintercompetitie is vanaf de start van de Revahohal in 1998 een succesnummer. Het is herendubbel competitie. Je speelt de competitie met 12 spelers in één poule. Iedereen speelt met ieder ander precies 1 keer samen en je komt een andere speler meestal 2 keer tegen. Op het eind, na 11 wedstrijden, wordt het klassement opgemaakt op basis van een puntentelling en dan volgt promotie van de beste geklasseerde speler (1) en degradatie van de slechtst geplaatste (1). Daarna volgt de tweede helft van de competitie met nog eens 11 wedstrijden.

Punten zijn te verdienen bij:

  • een overwinning met tenminste 4 punten verschil: winnaars 4 punten, verliezers 0 punten
  • een overwinning met niet meer dan 3 punten verschil: winnaars 3 punten, verliezers 1 punt
  • een gelijkspel: iedereen krijgt 2 punten

Naast competitief is de zaterdagmiddagcompetitie vooral te omschrijven als gezellig, wat tot uiting komt tijdens de 'nabesprekingen' in het clubgebouw. Het seizoen wordt afgesloten met een Happy Hour en prijsuitreiking. Die middag is er de mogelijkheid om eerst nog te rackettrekken.

Aanmelden

Op dit moment wordt vanaf 13.00 uur elke zaterdagmiddag (oktober - maart) gespeeld tot en met 19.00 uur (de tijden rouleren elke week). Nieuwe deelnemers worden toegelaten op volgorde van aanmelding. De kosten van deelname zijn: elke week: € 150 (22 wedstrijden) en om-de-week: € 75 (11 wedstrijden).

Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden bij competitieleiderDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bestaande deelnemers worden verzocht wijzigingen (meer/minder spelen, vormen van duo of stoppen, adresgegevens) zo spoedig mogelijk door te geven.