tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

All United App

TCH maakt gebruik van de All United App, welke via de Google Play Store gratis gedownload kan worden.  Via deze app gaan we meer en meer  communiceren in de toekomst. Het gebruik van de app voor onze  boekhouding, ledenadministratie en verdere gegevens wordt steeds verder gevuld. Ook het afhangen op afstand kun je hiermee regelen. Dus : download de App en blijf op de hoogte van wat er gebeurt op onze club.

Zie hieronder het icoon van de All United Clubapp :

 

De inschrijving staat open tot 13 juni 2023 !! 

Tijdens de Najaarscompetitie speel jij samen met jouw team op vijf speeldagen, tussen half september en half oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit zes teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de vijf speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen.

SPEELDATA

Klik hier voor de speeldata van de Najaarscompetitie 2023.

 

De K.E.C. staat voor Kantine Evenementen Commissie.

Deze club mensen regelen alles wat te maken heeft met de bardienst, kantine, buitenbar, terras en de aankleding bij alle evenementen.

Competitieteams worden benaderd voor de bardienst tijdens de competities. De KEC volgt en maakt draaiboeken voor diverse evenementen, ze verzorgt de prijzen en stellen het assortiment samen van drank en snacks voor de kantine. 

Als je graag wat zou willen veranderen, heb je een klacht of een leuk idee, spreek ons dan gerust even aan of bel even. Ben je zelf ook graag betrokken bij T.C.H. en hou je van organiseren, kom dan ook meedoen. We kunnen altijd nog nieuwe medewerkers gebruiken. Je kan ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Taken van de KEC : 

  • invitatie toernooi
  • bardiensten en afsluiting competities
  • single-, mix-, dubbeltoernooi
  • kaartavonden
  • sociale hygiëne
  • w.v.t.t.k.

In de winter zijn onze leden niet alleen op het smashcourt, maar ook aan de kaarttafel actief. In de winter wordt er om de week bridge en klaverjassen gespeeld. Deze beide competities hebben hier een pagina gekregen onder competities - kaartcompetities. Hier worden ook de uitslagen en ranglijsten bijgehouden.

        

jaar

 Overzicht bridge-avonden 2019-2020

2019: 03-10 17-10 31-10 14-11
28-11 12-12
kerstdrive
 
2020: 02-01  09-01 23-01

30-01

13-02

27-02 05-03 05-03  
            eindstand  

 

 

 

 

 

  

6544

 

In de winter zijn onze leden niet alleen op het smashcourt, maar ook aan de kaarttafel actief. In de winter wordt er om de week bridge en klaverjassen gespeeld. Deze beide competities hebben hier een pagina gekregen onder competities - kaartcompetities. Hier worden ook de uitslagen en ranglijsten bijgehouden.

        

jaar

 Overzicht bridge-avonden 2017-2018

2017: 05-10 19-10 02-11 16-11
30-11 14-12  
2018: 04-01 18-01 01-02 15-02 01-03 15-03  

 

 

 

 

 

 

 

 

6544

 

Uitslagen

Links naar de uitslagen en standen van het winterseizoen 2021-2022:

Hoe werkt het?

De wintercompetitie is vanaf de start van de Revahohal in 1998 een succesnummer. Het is herendubbel competitie. Je speelt de competitie met 12 spelers in één poule. Iedereen speelt met ieder ander precies 1 keer samen en je komt een andere speler meestal 2 keer tegen. Op het eind, na 11 wedstrijden, wordt het klassement opgemaakt op basis van een puntentelling en dan volgt promotie van de beste geklasseerde speler (1) en degradatie van de slechtst geplaatste (1). Daarna volgt de tweede helft van de competitie met nog eens 11 wedstrijden.

Punten zijn te verdienen bij:

  • een overwinning met tenminste 4 punten verschil: winnaars 4 punten, verliezers 0 punten
  • een overwinning met niet meer dan 3 punten verschil: winnaars 3 punten, verliezers 1 punt
  • een gelijkspel: iedereen krijgt 2 punten

Naast competitief is de zaterdagmiddagcompetitie vooral te omschrijven als gezellig, wat tot uiting komt tijdens de 'nabesprekingen' in het clubgebouw. Het seizoen wordt afgesloten met een Happy Hour en prijsuitreiking. Die middag is er de mogelijkheid om eerst nog te rackettrekken.

Aanmelden

Op dit moment wordt vanaf 13.00 uur elke zaterdagmiddag (oktober - maart) gespeeld tot en met 19.00 uur (de tijden rouleren elke week). Nieuwe deelnemers worden toegelaten op volgorde van aanmelding. De kosten van deelname zijn: elke week: € 150 (22 wedstrijden) en om-de-week: € 75 (11 wedstrijden).

Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden bij competitieleiderDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bestaande deelnemers worden verzocht wijzigingen (meer/minder spelen, vormen van duo of stoppen, adresgegevens) zo spoedig mogelijk door te geven.

COVID-19 Maatregelen:

Georganiseerde wedstrijden voor groepen volwassenen vanaf 18 jaar zijn niet toegestaan. Spelen in groepjes van maximaal 4 personen met onderlinge afstand van 1,5 meter is wel toegestaan. Dat betekent dat er geen wintercompetitie georganiseerd mag worden. Een onderling partijtje spelen kan wel. Ons voorstel is dat we de banen gereserveerd houden voor jullie, zodat jullie volgens het schema recreatief kunnen tennissen. Er worden dan geen standen bijgehouden. Het is daarbij van belang dat iedereen zich aan de geldende regels houdt. Neem daarin je eigen verantwoordelijkheid. Mochten de regels weer veranderen, dan bekijken we situatie op dat moment.Het kan zijn dat de lijsten daarom niet bijgehouden zijn op de site. 

Naast de door de technische commissie georganiseerde competities nemen de TCH leden zelf ook het initiatief om competities te spelen. Gedurende het winterseizoen zijn er zo diverse zelf georganiseerde poules in de Revahohal te vinden.

Het is mogelijk om de uitslagen en ranglijsten van deze competities via tchonselersdijk.nl bij te houden. Wenst u ook uw competitie
via tchonselersdijk.nl bij te houden, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij maken een poulepagina aan om de stand bij te houden.

ivm de privacywet AVG  zijn de lijsten met de namen en de telefoonnummers van de site verwijderd.

Donskiboys

schema zondagochtend 1e helft

totaal overzicht zondagochtend competitie 2019-2020-na-03-15

bijwerken uitslagen donderdagavond

klassement na-2019-2020-03-15

schema zondagochtend 2e helft

Bij TCH wordt de bardienst gedraaid door leden van de club. Hiervoor geldt een verplichte bijdrage van 1 avond per jaar. De barcommissie verzorgt het schema van de bardiensten en begeleidt de vrijwilligers bij het uitvoeren van de bardienst.

Na een jaar met Corona, lockdown en kantinesluitingen willen we vanaf 7 juni 2021 de bardienstlijst weer oppakken. We hebben de data aangepast aan het nieuwe jaar, zodat ieder dezelfde dag behoudt. Dit leek ons de beste oplossing. Iedereen is vrij om onderling te ruilen mocht dit nodig zijn.

Hierbij willen we ons ook uitspreken dat we heel trots op jullie zijn omdat we dit probleem van bardienst met elkaar hebben opgelost!

Bardienst 2021-2024  ( 7 juni 2021- 28 februari 2025) 

staat je naam er niet bij, omdat je het afgelopen jaar lid bent geworden en wil je wel graag je steentje bijdragen. Bel dan de onderstaande telefoonnummers. 

Bij eventuele problemen om bardienst te draaien kun je contact opnemen met 06-30637124 of 0638034111

Vernieuwde handleiding Bardienst

Tijdens toernooien zijn we altijd op zoek naar extra vrijwilligers. Mocht je het leuk vinden om tijdens een toernooi bardienst te draaien, neem dan contact op met de één van de leden van de KEC of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de competitie zijn de competitieteams verantwoordelijk voor de bardienst.

DSC 0052k

Vanaf 10 oktober 2015 kan er weer binnen in de Revahohal gespeeld worden. Voor het nieuwe seizoen zijn er nog verschillende uren vrij. Zie de pagina over de Revahohal voor meer informatie en de actuele bezetting. Heeft u interesse in één van de vrije uren, neem dan contact op met Nicole Gregoire via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nodigen alle competitieleden uit voor onze jaarlijkse afsluitende BBQ.

BBQ comp afsluiting 2015 kl

Leuk idee voor de meivakantie; De jeugdleden mogen gerust een balletje komen slaan op ons mooie complex. 
 
899669-drie-tennisballen-op-wit
line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden