tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Nieuws

Selecteer een nieuwsrubriek uit de onderstaande lijst, kies vervolgens een nieuwsartikel om te lezen.

Jaarlijks doen er zo'n 30.000 teams mee aan wat velen beschouwen als de mooiste periode van het tennisseizoen: De KNLTB Voorjaarscompetitie. Vele competitiespelers strijden met hun team voor de winst. 

In het kort

Tijdens de Voorjaarscompetitie probeer je samen met jouw team in zeven speeldagen, tussen begin april en begin juni, kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is.

INFORMATIE 
 
Op de website van de KNLTB is informatie over de voorjaarscompetitie 2024  te vinden. Hier vind je o.a. de speeldagen en competitiesoorten (Den Haag of landelijk). Mocht je nog vragen hebben dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

kijk hier voor de speeldata in 2024 : 

speeldata voorjaarscompetitie 2024

INSCHRIJVEN VOORJAARSCOMPETITIE : 

klik hier  voor het inschrijfformulier.

Inschrijving sluit op 10 januari 2024

 

met vriendelijke groet,

De TC

 

 

 

Tennisles TC Honselersdijk

Cursusduur: 18 lesweken

Wij ontvangen uw inschrijving graag via onze website: www.burgersdijktennis.nl Niet leden kunnen zich niet opgeven voor de tennislessen. Men dient zich eerst aan te melden als nieuw lid bij de ledenadministratie van TC Honselersdijk.

 
 
 
 

Dubbeltoernooi geannuleerd keinHet toernooi is helaas geannuleerd door het Corona-virus.

Dit jaar gaan we het eens helemaal anders doen! Het dubbeltoernooi wordt in 4 dagen gespeeld. Je geeft je samen op met je maatje of alleen dan zoeken wij een maatje voor je.

Afhankelijk van je speelsterkte en inschrijving speel je de poulewedstrijden op woensdag 25 maart, donderdag 26 maart of vrijdag 27 maart. 

 

Je speelt in 1 avond je poulewedstrijden. Je speelt tot je 1 set hebt gewonnen. Dan is de wedstrijd voorbij. Bij een poule van 4 speel je 3 sets, bij een poule van 3 speel je 2 sets. Aan het eind van de avond weet je of je doorgaat naar de halve en/of hele finales. Dan speel je deze hele wedstrijd(en) op zaterdagavond 28 maart.

Het wordt dus een kort maar krachtig toernooi. Heb je een maatje, geef je op. Heb je er geen, geen probleem dan gaan wij een eentje voor je zoeken, en word je aan iemand gekoppeld.

De indeling is als volgt:

HD 4-5  donderdag 26 maart 2020
DD 5-6 woensdag 25  maart 2020
HD 6 vrijdag 27 maart 2020
HD 7 woensdag 25 maart 2020
DD 7 donderdag 26 maart 2020
HD 8-9 vrijdag 27 maart 2020
DD 8-9 vrijdag 27 maart 2020
   

Halve en hele finales zaterdagavond 28 maart 2020.

 

Zondag 28 juni zijn de finales van de verregende Clubkampioenschappen 2015 gespeeld zie hieronder de uitslagen.

Zondag 26 juli houden we weer de jaarlijkse TCH Fietstocht. Fiets allen mee want we doen dit jaar hele leuke en interessante adressen aan. Zorg dat je half elf aanwezig bent, dan heb je nog tijd voor een bakkie voor we vertrekken. Na afloop van de fietstocht kunnen we weer gezellig napraten op ons park onder het genot van een heerlijk buffetje. Je kan je opgeven via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het inschrijfformulier in de hal van het clubhuis.

De Organisatie:  Nico en Ada Groenewegen & Kees en Corry Kester  

Hallo leden,

Onze TCH heeft diverse sponsormogelijkheden en de sponsorcommissie zoekt naar bedrijven welke hier belangstelling voor hebben. Nu zijn er veel leden onder ons welke ook een bedrijf runnen. Een prachtige gelegenheid om op je “eigen TCH” je bedrijf onder onze aandacht te brengen middels sponsoruitingen.

De competitie is nog in volle gang, maar om het seizoen gezellig af te sluiten organiseert de KEC een gezellig avondje. Klik hier voor de uitnodiging.

 

KEC

Hallo Tennisvrienden,

Dit jaar is onze TCH wederom uitgenodigd voor de uitreiking van de waarde cheques maar onze commissie was door de Algemene Ledenvergadering verhinderd. Het was de laatste vergadering dat Peter van der Wilk vóór ging en dat onze commissielid Ted van Dijk afscheid nam van onze werkgroep na vele jaren zeer actief te zijn geweest.

Al deze gebeurtenissen waren redenen om niet naar de uitreiking te gaan.

De Rabobank heeft ons via de mail laten weten dat onze club dit jaar een cheque krijgt met een waarde van € 616.50 in vergelijking met het jaar daarvoor  iets minder maar er deden dit jaar méér verenigingen mee en het sponsorbedrag ad € 75.000.—was het zelfde gebleven.

Op de Algemene Ledenvergadering hebben wij het bedrag bekend kunnen maken. In totaal zijn er 39.169 stemmen uit gebracht en deze varieerden van 7 tot 650 op een vereniging.

Op TCH werden 274 stemmen uitgebracht en dat is zeker niet slecht te noemen. Hartelijk dank hiervoor.

Volgens de site van de bank, hebben 8000 leden hun stem benut. Mochten jullie wel een rekening hebben bij de Rabobank en nog geen lid zijn ( dat is gratis ) geef je dit jaar nog op want dan heeft TCH volgend jaar in 2015 kans op nog meer stemmen en dus een hoger bedrag op te halen.

Nogmaals bedankt voor het stemmen.

Berry Hendriks 

Namens de sponsorcommissie 

Subcategorieën

Het laatste nieuws van het Joomla! Team

TCH maakt gebruik van de All United App, welke via de Google Play Store gratis gedownload kan worden.  Via deze app gaan we meer en meer  communiceren in de toekomst. Het gebruik van de app voor onze  boekhouding, ledenadministratie en verdere gegevens wordt steeds verder gevuld. Ook het afhangen op afstand kun je hiermee regelen. Dus : download de App en blijf op de hoogte van wat er gebeurt op onze club.

Zie hieronder het icoon van de All United Clubapp :

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden