tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Laatste nieuws

Het laatste nieuws van het Joomla! Team

Door verschuivingen in het schema zijn er wat nieuwe mogelijkheden om een baan te huren voor het winterseizoen in de REVAHO hal.

Op de zondagochtend is er een baan vrijgekomen van 9:00 tot 10:30 uur! Op zaterdag en zondag is er ook een baan van 12:00 tot 13:00 uur beschikbaar. Ook op andere tijdstippen zijn er nog mogelijkheden. Tevens is er de mogelijkheid om op zaterdagavond vanaf 19:00 uur alle drie de banen te huren voor bijvoorbeeld een vrienden- of familietoernooi.

Kijk voor meer informatie op de REVAHO hal pagina.

Tennisschool Don & Burgersdijk bied ook deze winter weer tennislessen aan op TC Honselersdijk.

Meer informatie en inschrijven is mogelijk via de website van Don & Burgersdijk:

Op vrijdag 23 juli wordt het bekende 50+ DAMES dubbel toernooi gehouden. Ditmaal alleen voor TCH leden. Het is van 9.00 tot 16.00 uur en de onkosten zijn 10 euro p.p.( inclusief lunch en koffie of thee.)Per koppel inschrijven, maar ieder voor zich hier aanmelden. Er is plaats voor 28 dubbels maar vol=vol. Gezien het succes van vorig jaar.........op tijd aanmelden dus !!!!!
Afgelopen zaterdag vond op de club het evenement TCH in Actie voor Right to Play plaats. Na maanden van voorbereiding was het tennispark om 14 uur startklaar voor een geweldige tennismiddag voor kinderen. Vanwege het mooie weer en diverse andere activiteiten in de regio was de opkomst niet heel hoog, maar dat mocht de pret niet drukken. De aanwezige kinderen vermaakten zich prima met onder andere ballen gooien, jeu de boules, een clinic van de trainers van Don en Burgersdijk Tennis en natuurlijk afkoelen met een watergevecht. Na de loterij met mooie prijzen, werd de middag afgesloten met een demonstratiewedstrijd door de toppers Kim Rus en Bas Zwinkels.

Altijd al een partijtje willen tennissen met de top van Nederland? Dat kan op zaterdag 26 juni 2010 tussen 18.00 en 19.00 uur tijdens TCH in Actie voor Right to Play. Don & Burgersdijk Tennis stelt twee toptennissers beschikbaar voor een partijtje dubbel met leden van TCH.

Wie zijn de beste herendubbel en damesdubbel van TCH?

Op zaterdag 26 juni om 19.00 uur starten we met de TCH afvalrace. De regels zijn simpel: je speelt een half uur, gaat de bel en sta je voor dan ga je door naar de volgende ronde, sta je achter dan verlies je en lig je eruit. De kosten zijn € 5,00 per persoon. De opbrengst gaat naar Right to Play.

Er is plek voor 16 herendubbels en 16 damesdubbels. Zorg dat je je snel opgeeft via deze link, vol = vol.

Vanaf woensdagochtend 31 maart begint het rackettrekken weer vanaf 09:00 uur. Op vrijdagavond is er geen rackettrekken, omdat er in het verleden vaak te weinig deelnemers aanwezig waren. Dus hebben we de Vrijdagavondcompetitie ingezet en daar is veel animo voor.

Schermafbeelding 2021Tennissen leert u niet vanzelf

lessen

Vandaar dat wij op Tennis Club Honselersdijk een gerenommeerde tennisschool hebben. Burgersdijk Tennis zwaait de scepter en kan u met zijn ervaren tennistrainers alle kneepjes van het tennisvak leren.

Voor beginnende en gevorderde recreatieve tennissers, voor jeugd en volwassenen, maar zeker ook voor de toekomstige toptennisser: bij Burgersdijk tennis kunt u groeps- en privélessen volgen, ongeacht uw niveau.

Burgersdijk tennis is als professionele organisatie verantwoordelijk voor de tennisopleiding op diverse tennisparken in de regio. Doordat de vereniging de lessen aan onze tennisschool uitbesteedt is continuïteit van zowel tennislessen als -leraren gewaarborgd.

Op ieder park is een hoofdtrainer aangewezen die toeziet op de kwaliteit van het lesprogramma.

Ook aan de allerkleinsten wordt natuurlijk gedacht. Op speelse en natuurlijke wijze worden de hele kleintjes vanaf ongeveer 4 - 6 jaar vertrouwd gemaakt met de beginselen van tennis.

 

Wil je je aanmelden voor deze lessen, klik hier of kijk op website www.burgersdijktennis.nl 

 

De clubkampioenschappen mix beginnen op donderdag in plaats van woensdag. Hier vind je de planning en uitslagen. Veel succes!!

Hallo klaverjassers. Dit is de laatste update van de uitslagen en de totaalstand.

Kampioen is geworden Arnold van Kester.

Graag weer tot het volgende seizoen.

 

                                                                               

   jaar   

    Overzicht uitslagen klaverjas avonden

2015: 15-10 29-10 12-11 26-11 10-12  
2016: 07-01 21-01 04-02 18-02 03-03 17-03
                    
eindstand seizoen 2015-2016 na 17-03-2016

  

 

  6544

Groetjes Thea en Corry

070-3214500 /  0174-631345

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden