tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Laatste nieuws

Het laatste nieuws van het Joomla! Team

Op zaterdag 23 maart is tijdens de vrijwilligersavond de nieuwe keuken geopend. De voorzitter deed een mooie toespraak en een bedankwoord aan Ronald van der Lans en alle mensen die aan het ontstaan van de nieuwe keuken geholpen hebben. Een mooie omgeving voor de vrijwillige keuken hulp.

vrijwilligers1 vrijwilligers2 vrijwilligers3

Dank aan de Kok en zijn hulp voor de overheerlijke hapjes!

De KEC.

De voorbereidingen voor de keukenverbouwing zijn vergevorderd. Met onze commissie hebben we de laatste weken veel knopen door gehakt. De keuken is besteld en wordt nu geproduceerd. George van Ruijven gaat weer de verbouwing en aanpassingen in de keuken doen. Bas Wubben is benaderd voor het aanpassen van de elektra in de keuken.

Het is de bedoeling dat we 22 en 23 februari de huidige keuken gaan slopen. Alles wordt er uit gehaald, muren gesloopt en tegels eraf gehaald. De 2 weken die volgen worden de electra aangepast en muren opnieuw geplaatst en getegeld en alles wordt netjes afgewerkt. Uiteindelijk moet alles 11 maart klaar zijn, want deze dag wordt de nieuwe keuken geplaatst en alle apparatuur aangesloten.

Wij proberen de overlast zo min mogelijk te laten zijn voor onze leden. De bar kan deze weken zoveel mogelijk door blijven draaien. De keuken is echter deze tijd niet bereikbaar en dus ook gesloten. Wij hopen op uw begrip deze 3 weken.

Wat een leuk team hadden wij  met de vrijdagavondcompetitie! Paulette stokkers, Danielle van der Voort, Wendy Duijnisveld, Linda Peters, Monique van der Knaap, Carola Zwinkels en Diana Stijger.

tennis_2

De sfeer zat er gelijk al goed in, want we waren zeer goed om het heel gezellig te maken.  De eerste wedstrijd tegen Leidschenveen  hadden we met een 3-setter al snel binnen. Hup 4-0 in de pocket!! Tegen hoek van Holland  was het net zo, we hadden de smaak te pakken.  Die week daarna moesten we uit tegen de Rijenhof. Hier werd het iets zwaarder, maar dat had vooral met het slechte weer te maken. Na 2 potjes in de regen te hebben gespeeld, konden met hebben we opgerold met een strik erom, weer 4-0 voor Honselersdijk 4. Na zulke stoerebijbetaling gebruik maken van de hal. Tegen de Rijenhof moesten we iets harder werken en werd het gelukkig 3-1 voor ons. In die tussentijd was onze Revahohal op opgezet en daar konden we goed gebruik van maken tijdens onze wedstrijden tegen de Kievieten. Deze  praat moesten we het natuurlijk bekopen tegen Hoek van Holland 7. We kwamen aan in onze “the A team bus“ en hebben daar onuitwisbare indruk achtergelaten. Jeetje, wat een leuke pot was dat zeg. Het was super koud, maar we hebben alle 4 de wedstrijden buiten gespeeld. We gingen aan de wijn met bittergarnituur na een gelijke strijd van 2-2. Bij het invullen op de KNLTB site kwamen we er na die wedstrijd achter dat we bovenaan stonden en dat we alleen nog tegen nr. 2 Keenenburg moesten tennissen. Het was of wij Kampioen of zij Kampioen!!! Met zenuwen in ons lijf gingen Wendy, Paulette, Monique en Diana de baan op en gelukkig ging ook dit ons goed af. …..” HOP-HOP-HOP-Gandam-Style….”, want dat was ondertussen onze overwinningstune geworden. Na 4 leuke wedstrijden ( die we echt konden hebben) gingen we juichend de baan af met een 4-0 overwinning. De tegenpartij nam het heel sportief op en hing de slingers om ons heen en had lekkere hapjes geregeld. Carola kwam kijken en had lekkere champagne meegenomen om te proosten, ik een sportbeker voor de kampioenen en Danielle kwam ons allemaal verwennen met een bos bloemen. Het was echt feest in de Keet van Keenenburg!!!! Jammer dat Linda er niet bij was......op naar het volgende seizoen.

 tennis_1

Honselersdijk 4

Paulette Stokkers

Danielle van der Voort

Wendy Duijnisveld

Linda Peters

Monique van der Knaap

Carola Zwinkels

Diana Stijger.

Beste tennissers/gasten van TCH,

Soms tijdens toernooien of evenementen bij TC Honselersdijk is het wat drukker als normaal maar wilt u a.u.b. uw auto niet parkeren op het grasveld/speelveld naast de tennisclub, onze buurtbewoners zouden dit erg op prijs stellen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Bestuur TCH

Nieuw op de website: de handleiding van de Tennisbox en het afhangreglement.

Heren rackettrekken is elke dinsdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur op baan 1,2,3 en 7, ingaande na de competitie.

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben bij de entree is er een digitaal afhangsysteem aangeschaft. Vanaf het paasweekend is het systeem officieel in gebruik genomen. Boven het afhangsysteem hangt een korte gebruikshandleiding hoe je moet afschrijven. Met je vinger (niet met scherp voorwerp, zoals sleutels) kun je doormiddel van het scherm aanraken het systeem bedienen. Het systeem heeft per ongeluk al 1 dag gedraaid. De leden die die avond hebben getennist hadden zonder handleiding al afgeschreven. Hieronder waren ook al wat 50+ leden. Dit gaf vertrouwen in de eenvoud van het systeem. Mocht je er toch niet uitkomen vraag dan hulp aan iemand op het park.

Binnenkort volgt er een uitgebreidere handleiding en afschrijvingsreglement. Deze zal op site worden gepubliceerd. Mocht u vragen hebben mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

Beste competitiespelers,

Misschien heeft u interesse om samen met uw teamgenoten een aantal competitietrainingen te volgen voorafgaande de start van de voorjaarscompetitie 2012.

In deze competitietrainingen kunnen jullie aangeven wat jullie willen trainen. Er kan wat bijgeschaafd worden aan de techniek of misschien willen jullie meer tips hebben over de tactiek van het dubbelspel.

De competitietrainingen zullen worden gegeven op de buitenbanen van Tennis Club Honselersdijk. Deze competitietrainingen kunnen worden gegeven in de maanden februari en maart 2012. Op de volgende tijden is het in overleg mogelijk om deze lessen te volgen maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

De totale kosten per les bedragen € 45,00.

U bepaalt zelf met uw teamgenoten hoeveel competitietrainingen u wilt volgen. Dus u kunt kiezen voor een eenmalige les maar kan ook een serie afspreken van bijvoorbeeld 5 lessen.

Als u en uw teamgenoten interesse hebben voor deze competitietrainingen dan kunt u contact opnemen met Richard van der Spek, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-29363826.

Wij wensen u veel succes met de komende voorjaarscompetitie!

Met sportieve groeten,

Trainersteam Burgersdijk tennis.

 

 

Mocht u zichzelf willen inzetten als vrijwilliger, of wilt u graag bardienst draaien op een vaste avond, tijdens een toernooi, of helpen met de aankleding van het park voor het invitatietoernooi dan graag een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw mobiele nummer.

Alvast hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groeten,

KEC

Impressie van de plannen voor de aanleg van het nieuwe dakterras.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden