tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Laatste nieuws

Het laatste nieuws van het Joomla! Team

Op zaterdag 22 maart werden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een avondje karaoke! Hier een kleine indruk van deze avond!

unnamed 1unnamed 3

Op zaterdag 15 maart is de zaterdagmiddag heren wintercompetitie afgesloten met het inmiddels traditionele rackettrekken en happy hour. Daarbij vond tevens de prijsuitreiking van de editie 2013-2014 plaats.

Aanstaande zondag 2 november is er tussen 9.00 en 11.00 uur GEEN buitenbaan beschikbaar om vrij te spelen in verband met de jeugdcompetitie " World Tour". 

heren:    dinsdagmiddag van 15:00 - 17:30 uur op 4 banen. 
dames:   woensdagmorgen van 09:00 - 11:00 uur op 3 banen.

Buiten deze uren is afhangen verplicht!
stijger TP 053

 

Voorheen hadden we een clubcompetitie op de vrijdagavond, maar we hebben gemerkt de animo hiervoor terug liep omdat er niet meer regelmatig kon worden getennist. Tijd voor wat anders!!!!

12788004-tennisbal-stack-in-het-net

Hallo tennisvrienden,

 

Vorig jaar hebben jullie veel stemmen uitgebracht op onze vereniging op de site van de Rabobank Clubkas Campagne wat weer een leuk bedrag op leverde. Als vereniging kunnen we best wel weer wat extra geld gebruiken. TCH roept ieder weer op mee te doen als je Rabobank lid bent en je wordt uitgenodigd om je stem uit te brengen. De actie loopt van6 3 t/m 16 maart 2014. Ondanks de vele stemmen op TCH heeft deze actie vorig jaar minder op geleverd dus dit jaar willen wij méér op halen maar zijn afhankelijk van jullie medewerking.  Mogen wij daarop rekenen?

Aan de kapstok hangen diverse trainingsjacks en tennistruien die zijn blijven liggen op onze vereniging. Ook andere voorwerpen zoals handdoeken en een colbertje zijn blijven liggen op onze vereniging. De kapstok wordt nu wel erg vol. U kunt de verloren voorwerpen bekijken of het van u is. Wat er in het nieuwe jaar nog hangt of staat, brengen wij naar het goede doel, zoals de missiewinkel of de kringloopwinkel. 

swap-609x397

Parkbeheerder Jeannette 

In verband met de feestdagen heeft het tennispark gewijzigde openingstijden: 
 
24 december geopend tot 18:00 uur
25 december gehele dag gesloten
26 december gehele dag open
31 december geopend tot 18:00 uur
01 januari gehele dag gesloten

Van maandag 16 september tot en met zondag 24 november 2013 vindt de AH Koornneef Sponsoractie plaats.  Tien weken lang ontvangt u bij iedere € 10,00 aan boodschappen één sponsorpunt t.w.v. € 0,10. Lever de sponsorpunten in bij onze vereniging. TCH levert de sponsorpunten wekelijks bij ons in en sparen zo een mooi sponsorbedrag bij elkaar.

Door zoveel mogelijk sponsorpunten te verzamelen en aan ons te doneren, helpt u ons aan een zo groot mogelijk sponsorbedrag te komen. Vraag dus ook aan opa’s, oma’s, tantes en andere familie en bekenden of zij hun sponsorpunten aan jullie willen geven. Wij verzoeken u de gespaarde sponsorpunten in jeugdbox in de hal te deponeren.

Wij hopen op jullie medewerking om hier een geslaagde actie van te maken.

Sponsoractie logo 2

Het singletoernooi is alweer voorbij. Na een geslaagde week, met leuke wedstrijden zijn dan hier voor u de uitslagen!

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden