tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad juni 2014

Het is alweer de 25e keer dat TCH het beroemde invitatietoernooi organiseert. Het thema van deze jubileum editie is dan ook TCH Reunie. Het invitatietoernooi is van vrijdag 5 tot en met zondag 14 september 2014. Inschrijving opent uiterlijk 1 juli, dus u kunt zich nog voor de zomervakantie aanmelden. 

Graag doen wij hierbij ook een oproep voor oude TCH invitatietoernooi foto's. Voor info en foto's mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na lang zoeken en discussiëren hebben nieuwe banken voor op de banen. Het zijn mooie houten banken van hoge kwaliteit tuinhout en zijn over 2 a 3 weken klaar.

Oude banken

Kartell Kartell Bubble Club bank Polyethileen

We hebben 11 witte Phillip Starck Bubble Club te koop ze kosten € 100,-- stuk. Het gaat volgens het principe; wie het eerste mailt heeft de eerste keus!!! Interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam, telefoonnummer en hoeveelheid banken.

De parkcommissie

Dit jaar was het eerste toernooi van het jaar de dubbel. We dachten: ‘we doen het eens anders dan anders’. In het begin van het seizoen is iedereen nog enthousiast en heeft men nog niet zoveel aan de hand (feestweken, vakantie, etc.). Bovendien heeft de TC het idee dat de meeste mensen toch het liefst dubbelen. Maar…dit jaar begon het WK in de speelweek en vielen Pinksteren en Vaderdag ook in dezelfde week. Mogelijk waren dit de redenen dat het aantal inschrijvingen een beetje tegen viel. Of heeft iedereen het te druk? Wij als TC zijn heel benieuwd wat mensen heeft tegen gehouden. Om een idee te krijgen waarom de opkomst tegenviel, willen we je vragen waarom jij  (als je één van de 500 niet deelnemende leden was) niet mee deed. Mail dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

img003

Zo’n 2 maanden na het opvolgen van Peter vd Wilk als voorzitter van TCH kan ik zeggen, dat ik het gevoel heb in een warm nest te zijn terechtgekomen.  Om me heen kijkend zie ik, dat veel leden en vrijwilligers zeer betrokken zijn bij onze club. In het dagelijks bestuur ervaar ik de contacten als zeer prettig en opbouwend.  Ook de paar vergaderingen die ik heb meebeleefd waren constructief en energiek. Dat geeft mij veel vertrouwen, dat we samen veel  kunnen bewerkstelligen. Alle commissies doen hun taken met veel inzet, het parkbeheer heeft de handen vol, maar kwijt zich goed van haar taken.  Waar zich problemen voordoen steken we elkaar de helpende hand toe, en da’s mooi……….wat me wel is opgevallen, is dat ik ineens “mijnheer de voorzitter” ben geworden; dit terwijl ik me al meer dan 50 jaar gewoon “Hans” voel, en dat volgens mij ook ben gebleven.

Maar afijn : de dagen worden langer, de zon wordt warmer en de leden sportiever en actiever. Competities zijn klaar of nog in volle gang, iedereen probeert  op zijn of haar manier plezier aan het spelletje te beleven.  Er wordt fanatiek gelest, en na elke inspanning wordt er ook gelest (dorst) op het terras of in de kantine.  Het dubbeltoernooi kende mooi weer, lange avonden en heerlijke potjes tennis.

Loopt alles dan op rolletjes ………..????

Natuurlijk  niet, er valt altijd iets te verbeteren. Daar wil ik ook graag mijn steentje aan bijdragen, dus als er iets is waaraan bij jullie behoefte is, en wat het algeheel belang van TCH dient, schroom dan niet mij aan te spreken of stuur een  mail naar :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Spreek me aub gewoon aan met Hans, want mijnheer de voorzitter is ook maar een mens.

Met vriendelijke groet,

Hans, uw voorzitter

Toegangscontrole bij ingang clubgebouw

Het bestuur heeft besloten om een toegangscontrole aan te leggen bij de ingang van het clubgebouw, omdat er regelmatig ongewenste personen (kinderen) in ons clubgebouw aanwezig waren. De toegangscontrole is reeds actief en dit betekent dat u met uw tennispas naar binnen kan, nadat deze door de paslezer is gehaald.

Wij vragen u als lid ook om als u overdag als laatste weggaat de deuren te sluiten zowel boven als beneden. Bij de avondsluiting veranderd er niets, ramen dicht, boven deur dicht, alarm aan en de deuren op slot, de sleutel in de brievenbus doen (zorg dat hij vergenoeg naar beneden valt).

Ook vragen we eenieder om ongewenste personen (kinderen), die op ons park komen, te verzoeken het park te verlaten. Ook voor een verzoek gebruik te maken van het toilet. De kinderen wonen allemaal dicht bij dus kunnen makkelijk naar huis.

Rien van der Knaap

Hieronder vind u de uitslagen van het dubbeltoernooi.

IMG-20140603-WA0002 1

 

Zeven speeldagen en achthonderd autokilometers verder is de competitie voor ons weer ten einde. Ondanks dat we vorig jaar met een klein verschil gedegradeerd waren, mochten we ook dit jaar onze kunsten weer in de zesde klasse vertonen. Doel was om dit jaar niet in de degradatiezone te belanden, maar ook dit jaar is het net niet gelukt. Met een zo mogelijk nog kleiner verschil lijken we weer te gaan degraderen. Het verschil tussen de nummer twee en wij als nummer zeven bedroeg uiteindelijk slechts vier (!) punten.

Kijk hier voor het standen, uitslagen en planning van het single toernooi 2014.

Sportieve groet,

De TC
line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden