tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad februari 2014

Door aanpassingen van het systeem bij de KNLTB zijn pas half januari de teams officieel aangemeld. Begin volgende week worden alle deelnemende teams geïnformeerd over de stand van zaken. Half maart maakt de KNLTB pas de indeling van alle poules bekend, nog even geduld dus. Op zaterdag 29 maart om 13:00 is er captainbijeenkomst en tevens de TCH competitie CUP.

Mocht je met je team nog op zoek zijn naar een nieuw tenue bekijk dan de nieuwe kleding lijn van TCH op onze website!!! Het zou toch leuk zijn als alle teams van Honselersdijk dezelfde tenues dragen.

Om goed voorbereid te starten aan de competitie organiseert Burgersdijk wederom competitie training. Op de website vind je hier meer informatie over.

Tijdens de competitie van  april tot eind mei kan er in het weekend maar beperkt vrij gespeeld worden. Op de website zal te zijner tijd aangegeven worden wanneer er wel gespeeld kan worden.

Met vriendelijke groet

De TC

Zaterdagavond kan de baan gehuurd worden van 19.00 tot 23.00 uur. De kantine is tot 24.00 uur open. Dit kan alleen georganiseerd worden door een lid van TCH voor een  "Familie-bedrijfs-vrienden tennistoernooi." Deze persoon zal zelf de bardienst moeten regelen. Dit moet  een lid van de vereniging zijn en boven de 18 jr zijn.  De kosten zijn €. 150,-. Let op! Dit is exclusief de consumpties.

 

De Penningmeester stuurt een factuur voor de huur. Als Jeanet of Danielle achter de bar staan zal de factuur verhoogd worden met deze kosten voor de bardienst.

 

LET OP: Er mogen geen particuliere feesten worden gegeven. Hiermee zijn we in strijd met de horeca-wet.

ALLE VRIJWILLIGERS VAN TCH ZIJN VAN HARTE WELKOM op zaterdag 22 maart 2014 vanaf 20:30!!!!!!

klik hier voor de uitnodiging!

De TCH Kledinglijn is succesvol gelanceerd voor alle leden, dames/heren & jeugd. 

TCH-KLEDINGLIJN  deze kan jaarrond door alle leden en in vrijwel alle maten voor jong en oud  besteld worden via www.tchonselersdijk.nlzie tab bovenaan kledinglijn.

Wilt u kleding bestellen dan kan dat via deze site, zie KLEDINGLIJN. Het bestelformulier kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vervolgens ontvangt u een emailbevestiging en kunt u o.v.v. het ordernummer betalen. Binnen uiterlijk anderhalve week ontvangt een email en kunt u de kleding ophalen bij 100% Voetbal, Herenstraat 90 in Wateringen. Dit is uitsluitend het afhaaladres, er zal daar helaas geen TCH-kleding in de winkel aanwezig zijn. Mocht u onverhoopt de verkeerde maat besteld hebben, dan kunt u probleemloos omruilen voor de juiste maat, mits er natuurlijk geen naam en/of sponsorlogo op de kleding staat.

petervdwilk

 

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen en dat voelt weer erg prettig.

Op 10 januari jl. hebben we onze nieuwe leden mogen begroeten. Het is altijd fijn om te zien dat er weer nieuwe enthousiaste mensen lid worden van onze vereniging. Nieuwe leden: vergeet niet om deel te nemen aan onze toernooien hoor.  Je kunt hierbij aangeven dat je nog een startende tennisser bent waardoor je wordt ingedeeld bij andere startende tennissers. Zo kunnen jullie elkaar en de vereniging op sportieve wijze leren kennen.

Logo Revaho2007
De Revahohal staat nu nog, maar dinsdag18 maart 2014 wordt de ballonhal weer afgebroken. Tijd: 19:00 uur Op deze datum hebben we 40 mensen nodig, dus meld u aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De park commissie
 
 

De verschillende commissies hebben de jaarkalender voor 2014 weer compleet gemaakt. Hij staat weer bol van de evenementen en activiteiten.

Klik hier voor de PDF versie of 

Voorheen hadden we een clubcompetitie op de vrijdagavond, maar we hebben gemerkt de animo hiervoor terug liep omdat er niet meer regelmatig kon worden getennist. Tijd voor wat anders!!!!

12788004-tennisbal-stack-in-het-net

Hallo tennisvrienden,

 

Vorig jaar hebben jullie veel stemmen uitgebracht op onze vereniging op de site van de Rabobank Clubkas Campagne wat weer een leuk bedrag op leverde. Als vereniging kunnen we best wel weer wat extra geld gebruiken. TCH roept ieder weer op mee te doen als je Rabobank lid bent en je wordt uitgenodigd om je stem uit te brengen. De actie loopt van 3 t/m 16 maart 2014. Ondanks de vele stemmen op TCH heeft deze actie vorig jaar minder op geleverd dus dit jaar willen wij méér op halen maar zijn afhankelijk van jullie medewerking.  Mogen wij daarop rekenen?

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden