tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad december 2013

petervdwilk

Met de feestdagen voor de deur kunnen we het niet laten om terug te kijken op het afgelopen seizoen. We hebben weer een paar belangrijke stappen gezet binnen onze vereniging. Zo hebben we onze mooie nieuwe keuken in gebruik genomen tijdens onze jaarlijkse Vrijwilligersavond. Jeannet van Holstein is als mede parkbeheerster in dienst getreden. Sindsdien zijn onze parkbeheersters te herkennen in hun mooie TCH-kleding. Na vele jaren van trouwe dienst hebben we dit jaar afscheid genomen van ons koffiezetapparaat en is vervangen door een modern nieuw koffiezetapparaat. Een mijlpaal voor TCH was de organisatie van ons allereerste Open Jeugdtoernooi “Het Mini Maffiosi Toernooi”. Deze winter heeft onze collega vereniging LTC Naaldwijk haar nieuwe hal in gebruik genomen. Gelukkig kunnen we constateren dat onze bezetting, zeker in de avonduren, goed op niveau is gebleven. Hier zijn wij erg blij mee en dit zien we dan ook als blijk van waardering van onze huurders. Onze nieuwe penningmeester Jolanda Hollard heeft bewezen een aanwinst te zijn voor onze vereniging.

Afgelopen weken hebben wij de contributienota verstuurd naar al onze leden. Helaas zijn nog lang niet alle nota's voldaan. Zou u deze zo spoedig mogelijk over willen maken. 

Bedankt!

De penningmeester

Zondag 29 december is het weer zover! Het jaarlijkse oliebollentoernooi wordt georganiseerd op TCH. Kom allemaal van 14:30-18:00 uur tennissen en genieten van oliebollen en een drankje.    Klik hier voor de uitnodiging.

Oliebollen

TC

Op zondag 29 december 2013 organiseren we weer het beroemde Oliebollentoernooi. Om 11:00 uur racket trekken voor alle kinderen, alle leeftijden en alle niveaus.

Dus kom ALLEMAAL.

Graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 20 december.

We tennissen buiten en het duurt tot 13:00 uur, want dan komen de volwassenen racket trekken.

Groetjes van de JC

Misschien heeft u iets te vieren of wilt u met een stel vrienden een tennis avondje organiseren. Dat kan klik hier voor meer informatie.

tennis D2D2E9DD106E1EE6C12579E50054E04D 13

 

In oktober is de TCH VDK autorally weer geweest. 

IMG 49822

Klik hier voor de uitslagen! 

In verband met de feestdagen heeft het tennispark gewijzigde openingstijden: 

24 december geopend tot 18:00 uur

25 december gehele dag gesloten

26 december gehele dag open

31 december geopend tot 18:00 uur

01 januari gehele dag gesloten

1 De telling 15-30-40 komt uit Frankrijk en komt voort uit de munteenheid van die tijd of door het gebruik van een klok. Men speelde vroeger 15-30-45-60, later werd de 6- game en de 45 werd in spreektaal 40. De term deuce komt van het Franse "Deux Joue" wat nog 2 te spelen betekend. De term "Love" die vaak gebruikt wordt voor 0, komt niet van het Franse 'l oeuf (ei, is de vorm van de 0), maar uit de engelse uitdrukking waarin "love" wordt gebruikt om "niets " aan te geven (neither for love nor Money) 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden