tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad oktober 2013

petervdwilkHet zomerseizoen zit er weer op. Wat gaat dat toch allemaal snel. Zo spelen we nog de voorjaarscompetitie en maken we ons op voor de zomervakantie en zo is de Revahohal weer opgezet. Gelukkig kunnen we dankzij de Revahohal en onze SmashCourt banen ook in de wintermaanden nog volop tennissen op de vereniging.

Ja...het gaat weer gebeuren !

De supergezellige auto-sterrit door ons mooie Holland.
Met vele prijzen te winnen en na afloop een film van alle antwoorden.


6544Hallo allemaal,
 
Voor de oplettende lezers onder u zal het opgevallen zijn dat de datums voor het bridgen in 2014
niet helemaal klopte omdat de allemaal op een vrijdag vielen.
 

zondag 27 oktober Autosterrit
zondag 10 november Uitwisselingstoernooi jeugd met Quintis
vrijdag 22 november Sinterklaastoernooi
zondag 29 december Oliebollentoernooi
zondag 29 december Jeugdoliebollentoernooi

 

IMG 0034

Dit jaar hebben we voor het eerst een open jeugd toernooi georganiseerd van 9 t/m 14 september. Het was voor ons heel spannend want we gingen het voor eerst met toernooi planner doen. Na veel hulp van de TC (die doen dit al jaren) is het ons gelukt om het draaiend te krijgen dus op maandag 9 september om 16.00 uur konden de eerste wedstrijden gespeeld worden. Helaas……..

Verhuur Revahohal             

TC Honselersdijk beschikt iedere winter over de Revahohal. Dit zijn drie overdekte SMASHCOURT tennisbanen.  De Revahohal staat van half  oktober tot en met half maart en daar kun  je heerlijk overdekt tennissen in de winter. Als je een baan wilt huren in onze Revahohal dan hoef je geen lid te zijn van de vereniging.  Dit geldt tevens voor de wintercompetities in de Revahohal.  

Welke uren zijn nog vrij?

Bedankt alle mensen die hebben geholpen met het opbouwen van de Revahohal

Het was super weer met totaal geen wind op die avond, de grote vraag voor de parkcommissie was, hoe komt de hal uit de container, want helaas was de revahohal iets vochtig ingepakt, en helaas is de revahohal iets vuil.

Dinsdag met 12 man begonnen met het voorwerk en gelukkig waren we in de avond met genoeg mensen (38) en waren we onder begeleiding van Henk (Polynet) snel klaar. De volgende dag zijn er nog 5 mensen bezig geweest met opruimen en afwerken en de banen lagen na afloop er weer keurig bij.

Allemaal BEDANKT

De park commissie

 

Omdat ik uitgewerkt ben sinds vorig jaar, maak ik graag gebruik van de mogelijkheid om op dinsdagmiddag te gaan tennissen. Baan 1,2,3 en 7 zijn dan gereserveerd van 15.00 uur tot 17.00 uur. Je hebt de zekerheid dat je altijd kan tennissen ook als er één man extra is gekomen, wordt dat onderling geregeld.

Het seizoen zit er voor de TC zo goed als op. De herfstcompetitie eindigt over een paar weken en dan zijn alle toernooien en competities weer achter de rug. We kunnen terug kijken op een mooi tennisseizoen, maar er zijn altijd aandachtspunten. Eén van deze punten is het aantal deelnemers aan de clubtoernooien. Dit jaar was het aantal deelnemers het laagst in de afgelopen 5 jaar. Dit geldt met name voor het invitatietoernooi. Zelf hebben wij het idee dat dit te maken heeft gehad met de zomervakantie die dit jaar laat viel. De komende zomervakantie is wederom laat. De datum voor het invitatietoernooi is nog niet bekend maar we gaan er vanuit dat iedereen dit reserveert in zijn agenda.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden