tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad september 2013

Na een goede voorbereiding met de KEC en na 2 dagen aankleden ziet het park er weer erg gezellig en maffiosi uit. Het invitatie toernooi kan gaan beginnen. Er worden veel wedstrijden gespeeld het eerste weekend en de strijd zit er goed in. We zien her en der al mensen op het park rondlopen verkleed als Al Capone!!

petervdwilkWe mogen tevreden terugkijken op het Maffiossi Invitatietoernooi. Ook  dit jaar hebben we als TCH  weer een topprestatie geleverd door het  Invitatietoernooi tot een goed einde te brengen. Denk maar aan het inrichten van het park, het ophalen van sponsorgelden, het drukken van de sponsorboekjes, het regelen van de bardiensten, het verkopen van de muntjes, het plannen van de wedstrijden, het schoonmaken van de kantine, het vastleggen van de artiesten, het verzorgen van het vuurwerk, het draaien van de bardiensten, het maken van foto's en ga zo maar door!

Beste tennissers,

Vanaf 1 oktober starten wij met de wintercursus 2013-2014 voor de senioren op Tennis Club Honselersdijk. Binnenkort starten wij met de planning. De wintercursus voor de senioren bestaat uit 18 weken.

De wintercursus voor de jeugd start in de week van 14 oktober en bestaat uit 18 weken les en 4 weken vrijspelen.

Heb je je nog niet ingeschreven, schrijf dan snel in want de uiterste inschrijfdatum is 17 september voor de senioren en 29 september voor de jeugd. Daarna kun je alleen geplaatst worden als er nog ruimte is in een geschikte groep.

Klik hier voor inschrijven.

Als je al hebt ingeschreven voor de wintercursus dan heb je via de mail een bevestiging van inschrijving ontvangen en hoef je je uiteraard niet opnieuw in te schrijven.

Het bridgeseizoen bij Tennisclub Honselersdijk gaat binnenkort weer beginnen.

De kosten zijn € 20.-- per persoon voor het hele seizoen. Te voldoen vóór 15 oktober 2013 per bank op rekeningnummer 34.36.28.740 t.n.v. Bridgeclub TCH, inzake Winterbridge.

De data zijn:

Hier even een geheugensteuntje

Dinsdag 8 oktober gaat de REVAHOhal weer overeind
noteer alvast in jullie agenda en meld je alvast aan, mail maar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

de parkcommissie

De sponsorcommissie is ook dit jaar in de weer geweest om onze sponsoren te interesseren voor de diverse sponsor uitingen tijdens ons toernooi. Ondanks de moeilijke tijd waarin ons land zich bevind, is het toch weer aardig gelukt. Helaas was het totale sponsorbedrag minder als vooraf gaande jaren maar voldoende.

Hallo klaverjassers, 

Het klaverjasseizoen gaat weer van start. Wij zouden het leuk vinden u allemaal weer te zien.

Aanvang 20:00 uur. De data's zijn:

Verhuur Revahohal

TC Honselersdijk beschikt iedere winter over de Revahohal. Dit zijn drie overdekte SMASHCOURT tennisbanen. De Revahohal staat van half oktober tot en met half maart en daar kun  je heerlijk overdekt tennissen in de winter. Als je een baan wilt huren in onze Revahohal dan hoef je geen lid te zijn van de vereniging.  Dit geldt tevens voor de wintercompetities in de Revahohal.  

Tijdens de toernooien is het leuk om het allerlaatste nieuws te weten te komen.

Dat kan volg ons op twitter:  

@tchonselersdijk en op Facebook 

twitter2-300x300th

Vanaf 13 september begint de herfstcompetitie weer. Hierdoor is op vrijdagavond en zaterdag tussen 12:00 en 17:00 uur maar zeer beperkt ruimte om vrij te spelen. Hier zal ter zijner tijd meer info voor zijn te vinden op de site. 

TC 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden