tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad april 2013

petervdwilkWat een misère is het geweest voor alle tennisverenigingen die nog op gravel spelen!  Door de aanhoudende vorst waren de banen lang onbespeelbaar en moesten de openingswedstrijden van de voorjaarscompetitie zelfs verzet worden. Wat zijn wij dan toch bevoorrecht met onze SmashCourtbanen waarop we het hele jaar kunnen tennissen.

revaho

HEEFT U AL EEN TENNISBAAN VOOR HET WINTER SEIZOEN GERESERVEERD? Het kan nog steeds

TC Honselersdijk beschikt iedere winter met de Revahohal over drie overdekte SMASHCOURT tennisbanen De Revahohal staat van oktober tot en met maart en daar kunt u heerlijk overdekt tennissen in de winter. Bij de huur van de Revahohal hoeft men geen lid te zijn van de vereniging,  dit geldt tevens voor de wintercompetities in de Revahohal.  

foto 25 jarige 4 Afgelopen algemene ledenvergadering hebben diverse leden een mooi horloge ontvangen, omdat ze 25 jaar lid zijn van onze vereniging TC Honselersdijk. Een aantal leden kon niet aanwezig zijn op deze avond, dus bij deze mensen wordt het horloge nagebracht.

12788004-tennisbal-stack-in-het-net

Herfstcompetitie

De herfstcompetitie zal plaatsvinden van 13 september tot 3 november. Je kunt je op dit moment nog niet inschrijven. Dit zal medio mei wel mogelijk zijn.

IMG 1077

Hallo allemaal,

Voor degene die mij nog niet kennen, langs deze weg wil ik mij even in het kort voorstellen.

Ik ben Jeanet van Holsteijn ben getrouwd met Peet en heb 2 kinderen. Een zoon van 24 en een dochter van bijna 21. Ik tennis al wat jaartjes en woon in Honselersdijk. Ik ben sinds 1 maart 2013 parkbeheerster van TCH in plaats van Ard van Leent die met pensioen gegaan is.

Danielle en ik werken beide 4 dagen, waarvan een dag in de week samen en de andere dagen alleen. We werken om het weekend en zullen elkaars werkzaamheden opvangen.

Ik ben nu ongeveer 5 weken werkzaam en voor mijn gevoel al aardig vertrouwd. Samen met Danielle hoop ik er een gezellige tijd van te maken op TCHonselersdijk.

En wil je nog meer weten....spreek me gerust aan.

Hallo allemaal,

Het is allemaal nog erg vers, maar we mogen het open jeugdtoernooi gaan organiseren op Tennisvereniging Honselersdijk. Van 9 tot en met 15 september hebben we dan het open jeugdtoernooi. Dit is na het invitatietoernooi, zo kunnen mooi alle decoratiestukken blijven staan en ziet ons park er spetterend uit als we kinderen van andere verenigingen ontvangen. Het is niet gerankt, maar echt gericht op onze jeugd, westlandse jeugd en werving nieuwe jeugdleden.

Groetjes JC

altAkm4iFpq us78z A2WZDG8t9tKaGNoQkDhmfjcRgckvQ

Hallo allemaal,

Na de voorjaarsvakantie ging tennisleraar Richard tennisles geven op de basisscholen van Honselersdijk. Hij werd enthousiast ontvangen door de leerlingen van 't Startblok en de Hoeksteen. Ze deden allemaal fanatiek mee en vonden het hartstikke leuk. 

De eerste wedstrijden van de voorjaarscompetitie zijn in week 14 alweer gespeeld. Dit ging bij andere verenigingen niet geheel zonder slag of stoot. Door de late vorst konden er ruim 25% van alle competitie wedstrijden niet gespeeld worden. De parken kregen de banen niet op tijd speelklaar. Hier hadden wij gelukkig geen last van met onze smashcourt banen.

Is een terugslag correct als de bal buiten de netpalen om wordt teruggeslagen in het speelveld, onverschillig of dit boven of onder de nethoogte geschied?

Hallo Tennisvrienden,

Op dinsdag 2 april jl. vond in de "Naald" de bekendmaking plaats en uitreiking uitslag opbrengst cheque van de Club Campagne. Het was een feestelijke avond met eerst een cabaret optreden van René uit Schipluiden.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden