tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad februari 2013

Hoera er is geboorte nieuws!

Op 29 januari 2013 om 04:35 uur is Cies geboren. Hij weegt 3880 gram. De trotse ouders zijn

Pjotr, Marieke en grote broer Marcus
Atlantische Oceaan 27
2673 CB Naaldwijk

petervdwilkMet ingang van 1 maart a.s. zal onze parkbeheerder Ard van Leent na 25 jaar trouwe dienst gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Helaas laat de gezondheid van Ard zich steeds vaker in de steek, we wensen Ard uiteraard heel veel beterschap. Daarnaast bedanken we Ard voor al zijn inzet van de afgelopen 25 jaar. In deze periode is Ard altijd 7 dagen in de week voor TCH in de weer geweest. Ook heeft Ard deze periode iedere dag, inclusief de weekenden, het park ’s-morgens geopend en en ’s-avonds weer gesloten. Ga er maar aan staan.

Op zondag 10 maart a.s. kunt u vanaf 13:00 uur tennissen met de andere leden van TCH die nog geen 2 jaar lid zijn van onze vereniging.

tennis D2D2E9DD106E1EE6C12579E50054E04D 13

Het toernooi wordt gehouden in de vorm van rackettrekken. Hierbij hutselen we de spelerspasjes van de deelnemers door elkaar zodat het voor iedereen een verrassing is met - en tegen wie je komt te spelen. Op deze manier leer je de andere nieuwe leden op een leuke en sportieve manier kennen.

Bij het racketrekken wordt rekening gehouden met eventuele verschillen in speelsterktes zodat het absoluut niet uitmaakt of je al kan tennissen of niet

ALLE NIEUWE LEDEN ZIJN WELKOM!

We hopen u zondag 10 maart a.s. om 12:45 uur te mogen verwelkomen!

De voorbereidingen voor de keukenverbouwing zijn vergevorderd. Met onze commissie hebben we de laatste weken veel knopen door gehakt. De keuken is besteld en wordt nu geproduceerd. George van Ruijven gaat weer de verbouwing en aanpassingen in de keuken doen. Bas Wubben is benaderd voor het aanpassen van de elektra in de keuken.

VRIJWILLIGERS AVOND : ZATERDAGAVOND 23 MAART

Om alle vrijwilligers te bedanken voor jullie inzet van het afgelopen jaar, wordt op zaterdag 23 MAART de VRIJWILLIGERSAVOND gevierd.

Vanaf heden kan iedereen (senioren en jeugd) zich inschrijven voor de zomercursussen 2013.

Meer informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website van Burgersdijk Tennis.

9796783-tennis-bal-in-de-lucht-het-naderen-van-de-lijn-op-een-rode-gravel

Zoals elk jaar organiseert TCH een informatie avond voor haar nieuwe leden. Dit jaar was dit op vrijdag 11 januari. De opkomst was groot. We mochten 36 van de 60 aangeschreven leden verwelkomen.Peter van der Wilk deed het woord en gaf uitleg over de gang van zaken binnen onze vereniging. Jolanda Hollard en Jac vd Zijden verzorgden de uitgifte van de pasjes. Sandra Gardien en Erna van der Lans waren aanwezig voor het hapje en het drankje.

De verschillende commissies hebben de jaarkalender voor 2013 weer compleet gemaakt. Hij staat weer bol van de evenementen en activiteiten. Voor het totale overzicht kijk je op de website. Daar is ook een PDF versie te vinden die je kan downloaden, opslaan en afdrukken!

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet begint de voorjaarscompetitie. Van 4 april t/m 2 juni wordt er weer 7 weken op dinsdag, donderdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag gestreden om het kampioenschap.  Op het moment van schrijven zijn ze bij de knltb druk bezig met het maken van de speelschema’s. Deze worden over het algemeen half maart bekend. Wanneer dit bekend is, wordt op onze site de competitie bijgewerkt.

12788004-tennisbal-stack-in-het-net

Stelling 1

Verliest een speler het punt als hij vóór of nadat hij de bal heeft geslagen voorbij een denkbeeldige lijn in het verlengde van het net komt?

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden