tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad december 2012

Bij deze wil ik onze leden op roepen indien zij een Rabobank rekening hebben, gratis lid te worden van deze bank want dan kunnen zij in 2013 mee stemmen met de Club Campagne. Wel dit nog in 2012 regelen.

De AH Bonusactie heeft voor onze vereniging een bedrag opgeleverd van € 85,20 welk bedrag aan TCH wordt overgemaakt.

Iedereen die punten hebben ingeleverd, hartelijk dank daarvoor!

Berry Hendriks

Namens de Sponsorcommissie

 

tennis_2

Wat een leuk team hadden wij met de vrijdagavondcompetitie! Paulette Stokkers, Danielle van der Voort, Wendy Duijnisveld, Linda Peters, Monique van der Knaap, Carola Zwinkels en Diana Stijger. De sfeer zat er gelijk al goed in, want we waren zeer goed om het heel gezellig te maken.

Zoals in elk clubblad, ook in dit clubblad weer een leuke stelling.

In een dubbelwedstrijd raakt de partner van de ontvanger het net, voordat de geserveerde bal de grond buiten of binnen het goede servicevak raakt. Wat is de juiste beslissing?

petervdwilkDe sfeervolle feestdagen staan voor de deur. Een tijd van terugblikken en vooruitkijken. Bij het terugblikken, denk ik direct aan de introductie van ons nieuwe dakterras. De realisatie hiervan was wederom mogelijk door de bereidheid van onze leden om mee te denken en de handen uit de mouwen te steken. En met een prachtig resultaat. Het lijkt al wel of het dakterras er al weer jaren is.

De eindclassificatie van de TCH/VDK autorally 2012.

IMG_0001_tdk

Er was eens ….

een rallyteam dat op zondag 28 oktober bij elkaar kwam.

Ze besloten aan de TCH/VDK autorally mee te doen. De auto werd gepoetst, een verrekijker, een kompas en een tomtom werden erbij gezocht en zo verzamelden zij zich bij het TCH gebouw.

Lieve lezers / beste tennismatties / geachte leden,

Jiehoeoe we zijn kampioen!

Op de laatste intercommissionaire vergadering heeft onze ziekenbezoekster weer verteld hoeveel leden zij heeft bezocht. Gezien onze stijging van de leeftijd, valt het haar op dat het aantal blessures en ongelukjes toe nemen.

Op zondag 30 december het gezellige OLIEBOLLENTOERNOOI. Vanaf 11:00 uur tot 14:00 uur een echt tennistoernooi voor ALLE jeugd. We spelen wedstrijden en tussendoor oliebollen met warme chocomelk, knakworstjes en erwtensoep.

Jeugd moet zich opgeven voor 28 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oliebollen

Vanaf 14:30 uur zijn de volwassenen aan de beurt. Rackettrekken voor iedereen. Tussendoor oliebollen met gluhwein en erwtensoep. En om 17:00 uur happy hour!

Graag tot ziens namens de JC en de KEC

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden