tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad oktober 2012

Op woensdag 31 oktober zal er een herfstcompetitiewedstrijd worden ingehaald die gespeeld had moeten worden tijdens het single toernooi. Dit betekent dat er 2 banen van 19:00 tot 22:30 gebruikt worden voor de competitie. Deze wedstrijd is verzet op verzoek van de technische commissie i.v.m. de planning van het single toernooi. Ons excuses voor het ongemak.

De TC

Afgelopen woensdagmiddag 3 oktober is de basiscursus gestart voor kinderen die kennis wilden maken met de leuke tennissport.

Hier een stukje van de jeugdcommissie.

Wij als JC zijn heel druk bezig met van alles en nog wat. En jullie ook. We hebben, maar dat is al weer even geleden, het jeugdinvitatietoernooi gehad en dat was een geslaagde middag. En inmiddels zijn er nu weer een aantal teams bezig met de herfstcompetitie. Hopelijk werkt het weer een beetje mee waardoor de wedstrijdjes lekker allemaal buiten kunnen worden gespeeld.

De TC heeft weer een 2 tal leuke stellingen, waar wel evenover nagedacht mag worden.

Stelling 1. Mogen trillingsdempers worden aangebracht op de snaren van het racket en zo ja, waar mogen deze dan worden aangebracht.

Stelling 2. Een speler die buiten het speelveld staat, slaat de bal of vangt hem op voordat hij stuit en maakt aanspraak op het punt, omdat de bal ontegenzeggelijk ‘uit’ zou zijn gegaan.

autosterrit_2012

Zondag jongensteam 1 t/m 13 jaar HOOFDKLASSE

Sem van der Knaap

Scott Fierinck

Bas van der Voort

Walid van Schie

Jorne Persoon (reserve)

Net voor dat ik op vakantie ging nog snel ff ingeschreven voor de HE8. Toen ik op vakantie was kreeg ik een mailtje dat je dit jaar voor 2 onderdelen mocht inschrijven en dacht, doe eens gek schrijf me ook in voor de HE7, mag ik in ieder geval 4x spelen.

Verliezersronde

Dames 9

1 Sandra Droog                                 6-2 6-4

2 Jolanda Hollard Van Drongelen

 

Dames 8

1 Moniek van der Knaap                   6-1 6-0

2 Saskia van Vliet

petervdwilkDe singlekampioenschappen zitten er weer op. Ondanks het soms troosteloze herfstweer konden alle wedstrijden toch nog op tijd worden gespeeld dankzij onze inmiddels beroemde Smashcourtbanen. Alle officiële toernooien zijn weer gespeeld zodat we ons op kunnen maken voor de wintermaanden. Vele van ons zullen gebruik maken van onze Revahohal, anderen zullen het koude weer trotseren en buiten blijven tennissen. We gaan ons dan weer opmaken voor het oliebollentoernooi.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden