tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad september 2012

Van maandag 17 september tot en met zondag 25 november vindt de AH Koornneef Sponsoractie plaats. Tien weken lang ontvangen klanten van Albert Heijn Koornneef bij iedere €. 10,-- aan boodschappen 1 sponsorpunt t.w.v. €. 0,10. Lever uw sponsorpunten bij ons in. Op de vereniging hangen posters, om onze leden aan te moedigen mee te doen. Ook hangt er een bakje waarin de punten ingeleverd kunnen worden. Daniëlle houdt ook de score bij welk overzicht in de hal hangt.

We hopen dat de jeugd, en dan heb ik het over jeugd 18 tot 25 jaar, ook komt helpen bij het opzetten van de Revahohal 9 oktober. Uiteraard is ook iedereen die niet in deze doelgroep zit uitgenodigd om te helpen

petervdwilkHet Invitatietoernooi zit er weer op. We mogen terugkijken op een geslaagd toernooi. De organisatie is vlekkeloos verlopen. De huidige bestuursleden hebben ondertussen zoveel ervaring opgedaan dat de organisatie van dit toernooi (nagenoeg) vlekkeloos verloopt. Niet in de laatste plaats door het door Ben van der Valk bijgehouden draaiboek, waarin alle activiteiten minutieus staan beschreven.

Ook in het najaar wordt er competitie gespeeld, met gepaste trots presenteren wij onze teams.

14 september t/m 4 november Herfstcompetitie
vrij. 28 september t/m zon. 7 oktober Single clubkampioenschappen
dinsdag 9 oktober Opbouwen ballonhal
zondag 28 oktober Autosterrit
vrijdag 23 november Sinterklaastoernooi
donderdag 27 december Jeugdoliebollentoernooi
zondag 30 december Oliebollentoernooi

Hallo klaverjassers!

Het klaverjasseizoen gaat weer van start. Wij zouden het leuk vinden u allemaal weer te zien. Aanvang 20.00 uur. Hier alvast de datums.

Wil jij leren tennissen? Schrijf je nu in voor de BASIS TENNISCURSUS!

In samenwerking met Tennis Club Honselersdijk organiseert Burgersdijk tennis een basis tenniscursus voor alle jeugd t/m 17 jaar. Inschrijven doe je via de website van Burgersdijk tennis: www.burgersdijktennis.nl. Voor deelname aan deze basis tenniscursus is lidmaatschap van TCH niet verplicht!

U kunt zich weer inschrijven voor het laatste toernooi van dit seizoen, de Revaho Single Clubkampioenschappen met als extra onderdeel de 50+ categorie. Voor de onderdelen 7 en 8 hebben we de 50+ categorie toegevoegd, dus voor de 'jongeren ouderen' onder ons, doe gezellig mee!

We hebben allemaal tijdens de wedstrijd wel eens discussies over wat er wel mag en wat niet. Daarom heeft de TC een aantal leuke doordenkers bedacht. Bij deze de eerste stellingen over tennis.

De laatste jaren organiseert de PSC in samenwerking met de KEC een leuke avond voor alle sponsoren van TCH tijdens ons Invitatietoernooi.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden