tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad augustus 2012

Summer Beach

Na een moeizaam opgang komende zomer kunnen we u vertellen dat het de laatste week van augustus tropisch zal worden. Het Summer Beach Invitatietoernooi wordt namelijk van 24 augustus t/m 2 september gespeeld.

Hallo Tennisvrienden

Dit jaar is ons gedrukte uitgave definitief veranderd in een digitale. Ook onze adverteerders zijn in deze digitale tijdperk gestapt door het plaatsen van een logo. De praktische kant van deze vorm van reclame maken is dat geïnteresseerden op de logo kunnen door klikken naar de site van de adverteerder en direct gebruik kan maken van de aanbiedingen van onze sponsor.

Wat een leuk mix toernooi was het weer!

Wij (Mariska Bransen en Rien van der Knaap) hebben een leuk mix 6 toernooi gespeeld. Uiteraard niet alles gewonnen maar wel  leuke wedstrijden getennist. De eerste wedstrijd die we speelden  was tegen Mathilde Damen en  Sjon Mulder, Sjon vertelde dat hij nog nooit had gewonnen van mij, dat kan, maar als hij altijd hoger speelt kan dat.

Vrijdag 27 juli was als datum gekozen voor het jaarlijkse 50+ toernooi. Het beloofde, wat het weer betreft, een prachtige dag te worden. Om 9.00 uur werd de eerste koffie gedronken na aanmelding bij "dagpenningmeester" Hans v.d. Zande. Een half uurtje later gingen de dames voor de eerste ronde de banen op, later afgewisseld door de heren, dan weer de dames, enz.enz.

Bestuurswisseling

Namens het bestuur informeren wij u over het feit dat onze penningmeester Daphne Vijverberg haar functie heeft neergelegd. Hieraan ligt ten grondslag dat haar drukke werkzaamheden niet langer te combineren waren met de de functie van penningmeester.

Winnaarsronde Mixtoernooi

8

1 Steef en Moniek vd Knaap 6-3/6-4

2 Remy vd Knaap/Danielle van Geest

 

7

1 Patrick Zeestraten/Dianne vd Knaap 7-6/6-4

2 Ger de Brabander/Aga Gregoire

 

6

1 Sjon Mulder/Mathilde Damen 6-7/7-6/6-3

2 Ferry Kroonen/Mariette van Nieuwkerk

 

3-5

1 Rik Alleblas/Isabel Garcia 6-3/6-4

2 Remco v Ruijven/Sandra Gardien

 

Verliezersronde Mixtoernooi

8

1 Roger & Linda van Nierop 3-6/6-4/6-4

2Richard Vijverberg/Anette van Dam

 

7

1 Johan vd Klugt/Mariska Dekker 6-2/6-4

2 Paul Mulder/Helma Groeneveld

 

6

1 Jos en Petra Straathof 7-5/6-2

2 Rien vd Knaap/Mariska Bransen

 

 

petervdwilkDe zomer is momenteel in volle gang. Ten tijde van dit schrijven bevinden we ons in de Franse badplaats Argeles Sur Mer, na eerst een week in de Ardeche te hebben gebivakkeerd. De 1e week stond zoals gebruikelijk in het teken van ontstressen.  In de 2e week zijn we nu weer meer in staat om te genieten van het gezin, het mooie weer en de natuur en kunnen we terugblikken en vooruit kijken.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden