tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad juni 2012

_MG_99592Vrijdag 1 juni was het dan zover. We gingen naar Centerparcs Dames Dubbel toernooi op de Kempervennen, een heel weekend tennissen dus! Danielle van der Voort, Debbie van der Vlis, Paulette Stokkers, Patricia Gardien, Erna van der Lans, Marieke Abdelbaki, Linda Peters en ik zaten al vroeg in de auto naar Valkenswaard, waar we helaas, na een kleine omleiding (verkeerd gereden) iets te laat aankwamen. Dat was juist de bedoeling, want we wilden de show stelen met onze mooie gesponsorde pakken.

Verliezersronde

Dames dubbel

8

1 Marja Greve & Mary van Marrewijk 6-0 4-6 6-1

2 Esther van der Sar & Ilse van Steekelenburg

Zondagochtend 3 juni, 7.45 (!), verzamelen om in de stromende regen te vertrekken richting D.S.T.V. Obvius in Delft. Aangekomen op deze gezellige studentenvereniging, bleek na een half uur wachten dat het thuisteam aan de andere kant van de muur ook op ons aan het wachten was. Na dit wat ongelukkige begin van de ochtend, en nadat we ook al lekker taart hadden gegeten omdat Bastiaan vandaag jarig was, konden we ons gaan opmaken voor wat onze kampioenswedstrijd moest worden.

Aan het einde van ons spetterende en goed bezochte finaledag zondag 2 september, tijdens het invitatietoernooi, wordt deze ‘s avonds afgesloten met een grandioos professioneel vuurwerk.

Omdat wij als sponsorcommissie niet alle leden met een bedrijf in het vizier hebben, doen wij bij deze een oproep aan jullie om ons vuurwerk in de vorm van een geldelijke bijdrage te sponsoren. Uiteraard kan je bedrijf genoemd worden tijdens het toernooi in onze diverse reclame uitingen, vlag, bord, boekje en reclamescherm.

Onze commissie beschikt over een sponsormap, waarin alle sponsormogelijkheden worden uitgelegd en tegen welke prijzen en contract duur.

Neem gerust met ons contact op.

Berry Hendriks
Voorzitter sponsorcommissie

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden