tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad juni 2012

Namens het bestuur informeren wij u over het feit dat onze penningmeester Daphne Vijverberg haar functie heeft neergelegd. Hieraan ligt ten grondslag dat haar drukke werkzaamheden niet langer te combineren waren met de de functie van penningmeester.

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat wij Jolanda Hollard bereid hebben gevonden om de functie van penningmeester van TCH over te nemen. Jolanda heeft jarenlang ervaring opgedaan als accountant in het MKB. Jolanda is tezamen met haar man en dochter enthousiast lid van TCH.

Wij wensen Jolanda ontzettend veel succes met haar nieuwe functie en zien de toekomstige samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

Erop vertrouwend u naar behoren te hebben geïnformeerd,

Met sportieve groet,

Peter van der Wilk Erna van der Lans
Voorzitter Secretaris.

Ik hebbie d’r doorheen gesleept...

‘An offer you can’t refuse’. Dat gaat helemaal op als je wordt uitgenodigd om te dubbelen door niemand minder dan Bob!! Wat hem daartoe precies bewoog, zal altijd een raadsel blijven, maar ik verdenk hem ervan dat hij weleens zou willen weten met wie hij allemaal in staat is om successen te boeken. En ja, om die uitdaging vorm te geven, moet hij gedacht hebben ‘weetje wat, ik ga gewoon die Van den Broek vragen, mocht het dan niet lukken heb ik altijd een goed excuus en kunnen ze hooguit zeggen “ja je hebt 'm zelf uitgenodigd”.’ Dus wij hebben ons opgegeven voor de TCH-dubbelclubkampioenschappen 2012.

petervdwilkHet tennisseizoen draait momenteel op volle toeren.

De voorjaarscompetitie ligt achter ons en ook de clubkampioenschappen Dubbel zijn alweer achter de rug. Alle kampioenen die ik nog niet heb mogen spreken feliciteer ik hierbij nog van harte met de behaalde resultaten.

“Ach joh, ik red het finaleweekend toch niet!!!”

Bovenstaande opmerking horen wij als TC regelmatig aan de wedstrijdtafel. Vaak uit mond van deelnemers die het finaleweekend verhinderd zijn maar tóch willen meedoen met het toernooi.

Vanaf dit seizoen telt de uitslag van je wedstrijd tijdens de clubkampioenschappen (behalve het invitatietoernooi) mee voor je KNLTB ranking.

Volgens mij kunnen we terugkijken op een geslaagd dubbeltoernooi.

Ik heb zelf meegedaan in de 9 en ben daar samen met Vanessa Niemantsverdriet 1e geworden. Wij speelden in een poule, waarbij je dus echt  4 wedstrijden moest spelen. Daarna wist je pas hoeveelste je geworden was. Dit vind ik echt een toernooi, want zo ben ik dat ook gewend bij de handbal. Soms hoorde je dat mensen er na 2 wedstrijden uit lagen en dat is toch jammer!

Wij willen iedereen die weer bardienst heeft gedraaid dit dubbel toernooi weer hartstikke bedanken voor hun inzet en aanwezigheid. Dit is weer erg goed gegaan en hier zijn wij ook erg blij mee.

Daarnaast willen we iedereen die de jaarrond bardienst invult ook weer bedanken voor hun goede inzet. Voor TCHONSELERSDIJK is vrijwillige bardienst erg belangrijk en wij hopen dat we dit de komende jaren met veel vrijwilligers kunnen blijven invullen.

KEC

Tweede is geen eerste… en als je tweede wordt, dan promoveer je niet. En als je dan het jaar erop weer tweede wordt, dan promoveer je weer niet. Die eerste plek zou toch ook haalbaar moeten zijn? Ja, dat is gebleken, maar niet zonder gedegen voorbereiding.

De zomer moet nog echt op gang komen, maar in de wetenschap dat het invitatietoernooi het thema ‘SUMMER BEACH’ gaat krijgen, krijgt u het vast al warm. U zult zich het ene moment wanen op een onbewoond eiland, maar kijkt u rechts van u dan ziet u een groot cruiseschip en links van u ligt men op z’n Jamaicaans te loungen.

zaterdag_heren_6

Ook dit jaar hebben wij weer een paar leuke competitieweken mogen beleven. Na enkele jaren als ‘2e’ geëindigd te zijn, is TCH Heren 6 zaterdag nu dan eindelijk Kampioen. Hieronder onze ‘Road to Victory!’

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden