tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad april 2012

dakterras124 maart is officieel het dakterras geopend tijdens de vrijwilligersavond. Op deze avond zagen veel leden voor het eerst hoe mooi ons clubgebouw geworden is. Na de opening van Peter v/d Wilk begon Mitra met een wijnproeverij en er werden lekkere hapjes uitgedeeld.

 

stijger_TP_018Een aantal leden is 25 jaar lid. Zij kregen van het bestuur een horloge. De leden die niet aanwezig waren krijgen het horloge thuis. De leden zijn:

De TC wil graag van onze leden weten of iedereen nog graag een beker wil krijgen als ze in de prijzen vallen met de Clubkampioenschappen. Wellicht vind u een andere prijs leuker om te krijgen?

 Vul de enquete in en laat het de TC weten!

rackettrekkenElke woensdagochtend kunt u racket trekken. Het begint om 09:00 uur en dan worden de pasjes gehusselt en worden er leuke teams samengesteld, waar u gezellig een potje mee kunt tennissen.

 

 

petervdwilk

Het tennisseizoen is inmiddels in volle gang. Vele leden zijn momenteel hard aan de slag in de voorjaarscompetitie. Met je team op stap is altijd weer een groot genoegen. Kennismaken met de tegenstander, een gezamenlijk kop koffie, de kansen afwegen, het blik nieuwe ballen open trekken en dan vol verwachting de baan op. Een paar ballen inslaan en de strijd is begonnen. Een overwinning geeft je voor die dag een onoverwinnelijk gevoel terwijl je bij een nederlaag een toontje lager moet zingen. De hele week heb je dan weer de kans om te trainen om het de week erna nog beter te doen. Kortom, een heerlijke tijd.

stijger_TP_015Hallo tennisvrienden,

Net als vorig jaar hebben jullie, TCH en Rabobank leden, gehoor gegeven aan de oproep om op onze vereniging te stemmen bij de Rabobank Clubkas Campagne. Als vereniging kunnen we best wel weer wat extra geld gebruiken. En dat is gelukt: afgelopen week hebben we een cheque uitgereikt gekregen van € 857,25!

Nogmaals bedankt voor jullie stemmen!

Berry Hendriks

Namens de sponsorcommissie

Digitaal afhangen met Tennisbox

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben bij de entree is er een digitaal afhangsysteem aangeschaft. Vanaf het paasweekend is het systeem officieel in gebruik genomen. Boven het afhangsysteem hangt een korte gebruikshandleiding hoe je moet afschrijven.

We hebben 20 maart de ballonhal weer afgebroken. Het was dit jaar bijzonder goed weer, zowel op de dag als in de avond. Wij als parkcommissie willen iedereen die heeft geholpen bedanken voor de hulp en hopen dat we dit najaar weer gebruik van u kunnen maken, op deze manier wordt het lidmaatschapgeld betaalbaar gehouden.

In het najaar wordt de hal op dinsdag 9 oktober weer opgezet.

De Parkcommissie

Beste mensen,

Het klaverjas seizoen zit er weer op. Afgelopen seizoen hadden we niet echt veel tafeltjes meestal 4 tafels. Maar ondanks dat was het toch altijd gezellig. Er waren altijd 3 prijzen + de poedelprijs. De laatste keer hadden we dan ook prijzen voor diegene die het beste gekaart hadden  dit  gehele seizoen.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden