tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Clubblad maart 2012

Het is weer zover de poule indeling voor de voorjaarscompetitie 2012 is weer bekend. Op de site vinden jullie alle teams en de link naar de poule. Wij gaan er vanuit dat jullie met je team al druk met de voorbereidingen bezig zijn om aan het einde van de competitie als kampioen dit te vieren op het mooie nieuwe dakterras. @De captains, zaterdag 31 maart is er om 13:00 captainsbijeenkomst op de club waarbij ook de ballen en de mappen uitgedeeld worden. Jullie ontvangen hier nog een email over maar zet het vast in de agenda. Ga nu maar gauw kijken bij wie jullie in de poule zitten en hoe vaak jullie thuis mogen spelen.

Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zaterdagavond Westland competitie
Zondag

De TC

ALLE VRIJWILLIGERS EN LEDEN VAN TCH ZIJN VAN HARTE WELKOM

Op zaterdag 24 maart 2012 vanaf 20:30 met de opening van het nieuwe terras en de kantine!!!

Tussen 21.30 tot 22.00 uur is er een officieel gedeelte. Wij stellen uw aanwezigheid hierbij zeer op prijs.

animaatjes-feestelijke-opening-19798

Daarna hebben we een feestavond.

Tot de 24 maart!

Namens het Bestuur en KEC

 

Aangeboden,

Asics Tennisschoenen maat 43,5. Slechts één keer gedragen, helaas te groot gekocht. De schoenenzijn dus zo goed als nieuw. Voor 50 euro kunt u/kun jij deze zo goed als nieuwe schoenen bij mij komen ophalen. Thijmen Tiersma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het bestuur,

Wij willen degenen bedanken, die het voor de bridgeclub mogelijk hebben gemaakt om op donderdag 5 januari gewoon in ons clubgebouw te kunnen bridgen.

Binnenkort ontvangen de leden van Rabobank een uitnodiging in de bus om hun stem uit te brengen op hun favoriete vereniging. Ook onze TCH doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2012 net als vooraf gaande jaren.

Na weer een mooi seizoen gaat 20 maart 2012 de Revahohal weer op stal. Wie kan ons helpen?

Overdag (09:00 uur) hebben we 15 mensen nodig

's-avonds (19:00 uur)  hebben we 40 mensen nodig

Voor vragen of liever nog aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 5 april gaat de voorjaarscompetitie weer van start. Speel jij met je team voorjaarscompetitie dan wil je uiteraard winnen!! Daarom is het misschien handig om te weten dat Burgersdijk tennis (de tennisschool op onze vereniging) competitietrainingen organiseert.

IMG_0080Even een berichtje van de jeugdcommissie. Afgelopen tijd hebben we veel zitten brainstormen over hoe en wat met de jeugd. Wij zijn enthousiast en de kinderen die lid zijn ook maar we hebben nog maar heel weinig jeugdleden.

Daarom gaan we op 14 MAART een open dag houden om alle kinderen van Honselersdijk en omstreken te laten kennismaken met tennis en te laten zien hoe leuk het is. Dus kijk alvast om je heen naar vriendjes en vriendinnetjes die het misschien ook heel leuk zouden vinden om te gaan tennissen. Er volgt nog meer informatie ook op jullie school.

petervdwilkDe aanleg van ons dakterras vordert gestaag en iedere week ziet alles er weer mooier en mooier uit. We krijgen een prachtige nieuwe bestuurskamer en ook krijgen we buiten nieuw straatwerk. Op het dakterras komen prachtige parasols met hele gave buitentafels. Als alles klaar is gaan we op 24 maart a.s. het nieuwe dakterras officieel openen. Schrijft u deze datum alvast in uw agenda!

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden