tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Clubblad augustus 2011

petervdwilkWe zijn zojuist teruggekomen van onze vakantie in Italië. Ruim 2 weken hebben we met het gezin vertoefd aan de Adriatische Zee. Met een heerlijke temperatuur van 28 ºC kon ik prima bijkomen van de geleverde inspanningen tijdens het Mix-toernooi. Ook heb ik na kunnen genieten van het Ouder-Kind toernooi, waar ik met zowel mijn zoon Thijs (12) en Bob (7) acte de présènce heb gegeven. Leuk om te zien hoe sommige ouders op hun kop kregen van hun kinderen omdat ze niet aan de verwachting van hun kinderen voldeden. Ik zal geen namen noemen omdat dit anders lullig is voor Richard Gardien en Daniëlle van der Voort. Met de jeugd van TCH zit het toch wel goed getuige het aantal kinderen die op de finaledag van het Mix-toernooi aan het tennissen waren op de banen. Tegen de ouders zou ik willen zeggen, maak al deze kinderen fijn lid van onze vereniging zodat ze kneepjes van het tennissen snel onder de knie krijgen.

Omdat ik in mijn werkzame leven mij minder hoef in te spannen, ben ik in de gelegenheid om op dinsdagmiddag om 15.00 uur een balletje te slaan op de onofficiële heren racket trekken. De belangstelling neemt als de temperatuur stijgt toe en worden er 4 tot 5 banen door ons benut. Uiteraard volgens het standaard afschrijf wat ons natuurlijk niet altijd uit komt.

Op donderdag 30 juni 2011 is Robine geboren. Zij is de dochter van Erwin en Leonie Bouwman-Verbeek en het zusje van Sies.

Namens de tennis feliciteren wij jullie met de geboorte van jullie dochter!

DSCF7255

Winnaarsronde Mixtoernooi

8

1 Astrid de Bruyn                     Richard Gardien         6-4/6-1

2 Danielle van Geest              Patrick van Geest

DSCF7263

Hallo allemaal,

 

Zo nou de vakantie zit er weer bijna op. Iedereen is lekker bruin verkleurd terug van misschien een verre vakantie of als je het hebt getroffen van een vakantie in Nederland met mooi weer. Zelf heb ik genoten van een weekje Zeeland en heb het heel erg getroffen met een heerlijk zonnetje.

Nou iedereen weer thuis is gaan de activiteiten weer beginnen.

Inmiddels zijn we alweer halverwege het seizoen en hebben we de voorjaarscompetitie, de clubkampioenschappen single en mix achter ons liggen. Waarschijnlijk ligt voor de meeste van jullie ook de vakantie ook achter je. Tijdens de voorjaarscompetitie hadden we beter weer dan met de single en de mix. Tijdens de mix hebben we geschiedenis geschreven. Het kwam maar liefst twee avonden voor dat er, ondanks onze zeer waterdoorlatende banen, echt niet getennist kon worden. Gelukkig gaf dit geen problemen voor de planning en hebben we zondag met mooi weer de finales kunnen spelen en het toernooi kunnen afsluiten. Het aantal deelnemers tijdens de mix viel mij een beetje tegen maar desondanks waren er veel toeschouwers en zijn een aantal avonden tot in de late uurtjes wedstrijden geanalyseerd!

Vol goede moed gaan we van start met de competitie. Vorig jaar waren we gedegradeerd, nu hadden we het plan om terug te keren naar de eerste klasse. Het indelen van het team gaat soepel, omdat er zowat iedere week wel iemand met vakantie is. Dus gaan met vier dames op pad.

Heel laat ingeschreven vanwege de genezing van mijn pols. Gelukkig viel de inschrijving in het begin wat tegen zodat het mogelijk was dat ik en mijn partner laat kon inschrijven voor dit toernooi op vrijdag 22 juli. Wat is het internet dan een uitkomst want na aanmelding krijg je vlug bericht via de mail dat wij ingepland worden.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden