tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Clubblad juli 2011

Boek nu een gunstig uur in de REVAHO hal, voordat deze uren weg zijn. Boeken kun je via mijn e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de website van TC Honselersdijk is het schema te vinden: www.tchonselersdijk.nl/revahohal. Daar staan ook de tarieven vermeldt.

En wij zijn echt niet duur....voor één uur spelen in de winter betaal je bij een bezetting van 4 personen slechts : Euro 82,50/persoon/baan en dan heb ik het nog niet eens over de daluren.

Je kunt dan op een vast uur tennissen elke week en dat is natuurlijk super. Overleg met elkaar welk uur het beste uitkomt en stuur mij een mailtje en alles wordt voor je geregeld.

Nog een prettig zomerseizoen en hartelijke groetjes,

Jeannette van der Knaap/Beheer Revahohal

tour_de_tch_140Op zondag 31 juli a.s. (verplaatst ivm slechte weersvoorspelling) wordt de jaarlijkse TCH fietstocht georganiseerd. We verzamelen om 10:00 uur in het clubgebouw. Om ongeveer 18:00 uur uur zijn we weer op ons sportpark, waar we dan gezellig een hapje eten met elkaar! Fiets gezellig mee, het wordt een mooie tocht!!

Aanmelden kan per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

single_2011_winnersUitslagen van de finales gespeeld tijdens de REVAHO clubkampioenschappen single 2011. De volledige uitslagen en wedstrijdschema's staan op de toernooisite en de foto's staan in onze fotogalerij.

Hallo allemaal,

Ik zit dit te schrijven terwijl de kraaien dood van het dak vallen, wat een hitte ineens. Heb net ook even het draaiboek uitgedraaid van het invitatietoernooi voor de senioren. Wat een organisatie weer zeg allemaal, maar het zal best weer gezellig worden. Met daarna natuurlijk het invitatietoernooi voor de jeugd.

We kijken eerst even terug op de competitie. Er werd weer enthousiast meegedaan en buiten een paar kleine dingen die wij als JC volgend jaar zeker anders gaan doen is het allemaal super verlopen. Er zijn drie teams kampioen geworden. Alle drie op de zaterdag, twee jongensteams en een meidenteam. Op de laatste speeldag zijn ze gehuldigd en hebben een nieuw blik ballen gekregen en een lekkere chocolademedaille.

dakterrasWe gaan dit najaar, de 2e helft van oktober, na het dubbel toernooi, beginnen met de verbouwing en het verhoogde terras. We gaan dit onder begeleiding van George van Ruijven zelf doen.
We hebben daar wel hulp bij nodig, hoofdzakelijk overdag. Wie kan helpen en een klein beetje handig is met verbouwen, stroom, verwarming, timmer-, grond- en straatwerk, kan zich alvast aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We gaan in september een avond organiseren voor degenen die zich aanmelden.

De dakterras commissie

petervdwilkZo vlak na de clubkampioenschappen hebben we de 1e helft van het tennisjaar min of meer afgesloten. We zijn uit de Revahohal gekomen en vele van ons hebben zeven weken lang gestreden in de competitie. Dit ging met wisselend succes.

Bij de dames viel er nog wel wat te vieren, maar bij de mannen was het dit jaar een stuk minder dan vorig jaar. Zowel team I als team II op de zaterdag hebben geen vervolg kunnen geven aan het kampioenschap en de daarbij behorende promotie, zodat beide teams direct weer zijn gedegradeerd. Nou staan de beste stuurlui uiteraard aan wal, maar met een betere voorbereiding, meer trainingsuren en ietsje meer teambuilding had mijn inziens degradatie wellicht voorkomen kunnen worden.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden