tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Clubblad april 2011

Zin in competitie? en speelsterkte 7 ?
 
Ook deze winter kunt u weer competitie spelen in de Revahahal. Voor de donderdagochtend komen we twee dames te kort.
De dames spelen elke week van 10:00 uur - 11:00 uur. 
U kunt zich aanmelden bij Jeannette van de Knaap 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
revaho

De afbraak van de Revahohal op 22 maart ging met de hulp van vele vrijwilligers en de hulp van het mooie weer, als vanouds.

jeugdsingle_2011Het single toernooi voor onze jeugd tennissers vond plaats op zondag 20 maart. De Revahohal stond nog dus die konden we gelukkig ook gebruiken. We zijn om 10.00 uur ’s ochtends begonnen en het zonnetje scheen heerlijk. Bij de junioren was er een jongens en meisjes poule. Bij de jeugd waren er 2 jongens poules en 1 meisjes poule. Iedereen speelde weer leuke wedstrijden en om 12.30 uur stonden er heerlijke broodjes met knakworstjes klaar. Om 16.00 uur waren de wedstrijden gespeeld en toen was er de prijsuitreiking:

Hallo allemaal,

Zo de ballonhal is weer naar beneden zodat we lekker weer alle banen ter beschikking hebben. Er gaat nog meer veranderen op het park. Het kasje gaat weg met de buitenbar en we krijgen een echt dakterras. Wanneer dat allemaal gaat gebeuren weet ik nog niet precies. Wij hebben in middels ons eerste toernooi al weer gehad, namelijk clubkampioenschappen single. Er waren niet heel veel inschrijvingen maar er zijn wel ontzettend leuke potten gespeeld. We hebben nu ook een echt bord voor onze junior clubkampioenen. Hij hangt in de gang en ziet er heel gaaf uit.

DSC02946Op de laatste avond op 17 maart is er gespeeld in één lijn voor de bekende titel:

HET “OPEN” BRIDGE KAMPIOENSCHAP Van de Tennisclub Honselersdijk.

De uitslag van deze avond leest u bijgaand. Een hartelijke felicitatie voor Agaath en Jan Grégoire. Zij werden deze avond eerste met 65,89 %. Zij mogen deze titel een jaar voeren.

Noteer alvast in je agenda: de volgende TCH/VDK autorally is op zondag 30 oktober 2011

Als een modern organisatie team kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met een website ! Dus wij zijn een website gestart en hopen dat jullie allemaal lid worden en je ideetjes en op- en/of aanmerkingen aan ons kenbaar maakt.

De link is : http://tch-vdk.hyves.nl/adres/

IMG_1734Hallo tennisvrienden,

Ook dit jaar heeft TCH mee gedaan aan de Rabobank Club Campagne. Jeanet van Holsteijn van de sponsorcommissie heeft jullie aangemoedigd te stemmen door het ophangen van een poster, aankondiging in ons clubblad en twee nieuwsbrieven.

Dat heeft geresulteerd dat er 362 stemmen zijn uitgebracht en dat is méér dan vorig jaar.

Dit jaar heeft onze vereniging weer een behoorlijk aantal enthousiaste nieuwe leden mogen verwelkomen. Deze leden willen wij graag de mogelijkheid bieden om lessen te volgen bij onze tennisschool Burgersdijk Tennis. Al snel bleek dat het aantal lesbanen, die wij aan Burgersdijk Tennis hebben toegekend voor het geven van lessen, ontoereikend was om aan alle verzoeken tot het volgen van lessen te kunnen voldoen.

Het tennisseizoen is weer begonnen en de competities zijn ook al weer gestart. Voor ons als tennisvereniging betekent dit ook weer dat de bardienst in de avonden en in de weekeinden weer begonnen zijn. Dit is altijd weer even wennen als we de winter uit komen zonder bardienst en iedereen zijn eigen drankje kan pakken. Als er bardienst is willen we dan ook niet dat iedereen zomaar achter de bar springt om dingen te pakken of te regelen.

petervdwilkWe krijgen een nieuw dakterras!

Op de Algemene Ledenvergadering op 28 maart jl. heeft een grote meerderheid voor dit plan gestemd (52 voor, 10 onthoudingen en 18 tegen) zodat we na het dubbeltoernooi kunnen gaan beginnen. Het belooft weer een nieuwe mijlpaal te worden voor onze vereniging. Een prachtig ruim dakterras, een vergrote kantine met een schuifpui en beneden een nieuwe bestuurs- annex commissiekamer. Als bestuur hopen en verwachten wij dat we dit project weer op zijn TCH ’s gaan draaien, oftewel met zijn allen, handen uit de mouwen en met elkaar plezier beleven aan onze gezamenlijk uit te voeren activiteiten.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden