tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Clubblad februari 2011

Sinds ik, Toos v/d Berg, mijn computerles dit jaar heb gevolgd, is het met mijn email niet goed overgekomen. Ik heb mij rot zitten typen, dus Harry hier is toch mijn verhaal.

Voor de derde keer heeft Harry van de Meer het golftoernooi georganiseerd met veel enthousiasme op golfbaan Delfland, met prachtig mooi weer, wat wij allemaal toch wel verdienen.

Hierbij de lijst van de voorjaarscompetitie voor de Jeugd. De Jeugd competitie gaat weer in april beginnen.

De namen zijn nog niet definitief, Richard (de tennisleraar) kijkt er nog naar voor de sterkte van de kids. Maar we hebben een paar leuke teams.

Wellicht hebben jullie belangstelling om voorafgaande aan de competitie een aantal competitietrainingen te volgen.

In deze lessen kunnen jullie met je team aangeven wat jullie willen trainen.

revahoNa weer een goed winterseizoen in de nieuwe REVAHOHAL, gaat hij op 22 maart weer opgeruimd worden.

Wie kan ons helpen, overdag hebben we 15 mensen nodig en in avond 40 mensen met het stalennet en de hal opvouwen.

Voor informatie en opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De parkcommissie

 

Voor de mensen die dit jaar mee willen doen. Je wordt ingedeeld naar speelsterkte in een poule van 8 personen.

De wedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld. We beginnen rond half april en we stoppen ongeveer eind augustus. Tijdens clubtoernooien wordt er niet gespeeld. De ene week spelen de dames en de andere week de heren.

100_0139Leden van onze tennisvereniging zullen zich afvragen wat dit nu weer te betekenen heeft, maar dit heeft wel degelijk met onze tennisvereniging te maken. Ten slotte staat de vereniging voor een sportieve vereniging en, niet in de laatste plaats, veel gezelligheid na afloop.

Hallo allemaal,

Hier weer even een kort berichtje van de jeugdcommissie. Gelukkig beginnen de dagen weer een beetje langer te worden en kunnen we ons opmaken voor weer een nieuw seizoen tennis.

Hallo TCH leden,

Ons clubblad wordt mede mogelijk gemaakt door het adverteren van onze vele sponsoren. Ondanks de moeilijke tijden zijn zij wederom bereidt voor 2011 te adverteren. Dit jaar komt er zelfs een digitaal boekje uit waarin LINKS van onze adverteerders staan zodat onze leden van hun acties gebruik kunnen maken om op deze wijze op de site terecht te komen van onze adverteerders.

logoMogelijk bent u al op de hoogte van het feit dat Frits Don vorig jaar afscheid heeft genomen van de tennisschool. Frits heeft ervoor gekozen om zich meer te gaan richten op mental coaching.

Mark-Paul Burgersdijk zal de tennisschool samen met de professionele trainersstaf voortzetten. Dit geldt dus ook voor de op uw park bekende trainers die ook komend seizoen graag weer samen met u zullen werken aan uw tenniskwaliteiten.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden