tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Clubblad juni 2016

Gutentag!

Schlagers, braadworst en een pul bier voor de dorst. Wat wil je nog meer...

Tijdens het TCH ‘Septemberfest’ gaan we lekker tekeer!

Zoals u ongetwijfeld al opgevallen is, is het thema van dit 27e Invitatietoernooi van TC Honselersdijk ‘Septemberfest’. Want een feest is het Invitatietoernooi immers altijd al geweest in de 1e hele week van September.

Het feest wordt dit jaar het 1e weekend al goed ingeluid op vrijdagavond met DJ Rob van Veen. Hij zal de ‘Duitse’ toon gaan zetten voor de komende 10 dagen, hij zal later op de avond de voetjes zeker van de vloer krijgen. Op (de 1e) zaterdag zal hij er weer zijn maar dan moet hij het podium delen met de band ‘Split Seconds’. Deze band (met onze Wouter Bouman) zal lekkere covers ter gehore brengen van o.a. Golden Earrings en De Dijk. Op zondag t/m woensdag gaan we leuke potten tennissen onder het genot van de Duitse keuken en dijenkletsers. Wist u trouwens dat we overheerlijke Duitse schotels kunnen serveren en dat er elke dag weer kans is op mooie prijzen tijdens de loterij.

Op donderdag is er dan traditiegetrouw de sponsoravond, TCH trakteert onze sponsors op een mooi schouwspel op de banen en daarnaast krijgen ze nog andere lekkernij van ‘De Proeftuin’ voorgeschoteld. DJ Sol zal deze avond muziekaal omlijsten, dat er mensen zijn die de vrijdag er speciaal voor vrij nemen om uit te slapen, zegt genoeg...

Op vrijdagavond gaat DJ Sol dit zelfde kunstje nogmaals doen, het toernooi is dan met de kwartfinales bezig, dus de spanning loopt al flink op.

Op zaterdagavond gaat het dak eraf met ‘No Comment’. U kunt ze al bijna onze huisband noemen, maar elke keer is het weer onwijs goed en een groot feest als ze langskomen!

Op zondag 11 september volgt de grote ontknoping, wie mag zich ‘Septemberfestkanselier’ noemen in zijn/haar klasse, wie wint de finale... Dit hoort u tijdens de altijd gezellige prijsuitreiking met aansluitend als klapstuk de altijd mooie vuurwerkshow rond de klok van 21 uur.

Wij vinden het “ganz toll” dat u erbij wilt zijn! Daar doen wij het voor!

Keuken- en Evenementen Commissie TCH

(kec)

Turbocursus zomer 2016 1

Zin om komende winter gezellig te tennissen in competitieverband?

Er zijn nog plekken vrij bij de damescompetitie op dinsdag en donderdag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeanet van Holsteijn - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Revahohal kan op zaterdagavond gehuurd worden voor uw bedrijfs-, vrienden- of familietennistoernooi. De baanhuur is dan inclusief gebruik van ons clubgebouw.

Voor meer informatie en prijzen kan contact worden opgenomen met Nicole Grégoire.

0681335339 

revahoOverdekt tennissen op Tennisclub Honselersdijk

Er zijn nog diverse uren vrij. Kijk voor meer informatie op de website: www.tchonselersdijk.nl/revahohal

 

Of neem contact op met:

Nicole Grégoire

0681335339 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hans vd KnaapIk heb mijn eerste competitie-seizoen erop zitten. Het is me duidelijk geworden, dat recreatief spelen anders is dan de strijd op competitie-niveau aangaan……..toch heb ik er veel van geleerd, en elke week met plezier gespeeld;  hierna hebben we ook nog even het dubbeltoernooi meegepakt, en wederom waren het lekkere potjes. Ik zie veel enthousiaste nieuwe leden, die zich prima mengen binnen TCH, en die wekelijks de banen bezetten. Ook zijn de lessen van Richard prima gevuld en gelukkig zie ik ook daar veel spelplezier.

 Op bestuurlijk niveau hebben we altijd onze uitdagingen.  Zo was de invulling van de KEC niet eenvoudig, maar toen de bezetting rond was heeft deze commissie het aangedurfd om een feest te organiseren in de eerste week van het dubbeltoernooi. De kantine was werkelijk top aangekleed in zomerse sferen, en onder aanvoering van DJ Zwinkels werd het een heel gezellige avond.

We moeten wel blijven opletten met het geluid, want als de buitendeuren naar het terras opengaan knalt het lawaai er soms uit. En de buren moeten we te vriend houden, dus de regel blijft : licht uit op de banen om een uur of 11, en dan ook de deuren dicht, ook als er gerookt moet worden. 

Op maandag 4 en dinsdag 5 juli zal er op baan 5 en baan 6 onderhoud werkzaamheden plaatsvinden aan de ankers van de Revahohal.

Op die dagen zal er niet of minder op deze banen gespeeld kunnen worden, wij zullen de overlast zo min en zo kort mogelijk laten zijn als het kan.            

(door eventuele onvoorziende omstandigheden kan de datum worden aangepast)

Wij vragen aan de leden begrip voor deze situatie.

De park commissie

Het duurt nog even maar de Revahohal gaat weer omhoog en wel op dinsdag 4 okt. We hopen op het zelfde weer als met de afbraak in het voorjaar. En ook net zoveel mensen, dan zijn we zo klaar.

De ochtend ploeg gaat om 9:00 uur beginnen.

We gaan in de avond om 19:00 uur beginnen.

Voor informatie of aanmelden :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schermafbeelding 2016 06 23 om 15.45.17Dinsdagochtend 12 juli ontvangen wij 35 kinderen uit Honselersdijk. In de maand mei is het Bestuur van TCH benaderd om mee te doen aan de vakantiespelen van Honselersdijk. Het idee was er om de jeugd kennis te laten maken met tennis. Dit initiatief omarmen wij uiteraard, want we willen graag jeugd op het park.

petVan Woensdag 8 t/m zondag 19 juni vond weer het jaarlijkse dubbeltoernooi op Honselersdijk plaats. Samen met Max had ik de competitie er net op zitten en we besloten onze dubbelkwaliteiten te meten met de andere toppers van TCH. De eerste twee wedstrijden werden verschoven dus we begonnen redelijk laat in het toernooi. De tweede donderdag van het toernooi speelden we de eerste wedstrijd tegen Richard Duyvesteyn en Fabian Brabander. Nadat we al een set in de regen hadden staan spelen begon het harder te regenen en besloten we de wedstrijd zaterdag af te maken.

Vrijdag mochten we om half 10 tegen Richard vd Spek en Rik Alleblas spelen. Dit was een leuke wedstrijd met veel tactische ballen over en weer. Met moeite werd deze wedstrijd binnen gesleept en zo doende hadden we onze eerste wedstrijd in het toernooi gewonnen.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden