tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Clubblad februari 2016

Namens de sponsorcommissie geef ik een up date van onze laatste acties.

Wij hebben weer een paar nieuwe  doeksponsors mogen verwelkomen. Ook een paar bestaande sponsors hebben hun contract verlengd. Er zijn nieuwe doeken gemaakt en deze worden opgehangen. Kijk maar eens goed rond als je de baan oploopt. Het ziet er mooi uit.

Hans vd KnaapAfgelopen donderdag zijn we met het bestuur en partners naar het ABN-Amrotoernooi geweest in Rotterdam. Van te voren een Chinees maal in de kantine, en daarna met z’n 19-en in de bus naar AHOY. Daar waren ook de winnende finalisten van ons invitatietoernooi aanwezig om hun gesponsorde plaatsbewijzen te verzilveren. Dit alles mogelijk gemaakt door Itennis/Tennis Westland uit de Lier. (Bas: namens ons allen bedankt !!!).  

De eerste pot tussen Bhagdatis en de latere winnar Klizan was snel klaar, maar de partij erna tussen Simon en de 18-jarige duitser Zverev duurde ruim 3 uur.

Na de goedkeuring van de leden tijdens de algemene ledenvergadering in 2015 zijn we verder gegaan met de uitwerking. De op- en aanmerkingen vanuit de leden zijn verwerkt in het ontwerp. Op basis van dit ontwerp is de omgevingsvergunning (lees bouwvergunning) ingediend en inmiddels ook verkregen.  De planning was om in februari/maart 2016 te starten met de realisatie van de minibaan.

Recentelijk heeft het bestuur besloten om dit uit te stellen, voornamelijk naar aanleiding van het onderzoek naar de status van de huidige banen 1 t/m 7, zie ook artikel Groot onderhoud of vervangen banen 1 t/m 7.

Namens het bestuur,

Robbert van Oppenraaij

De Revahohal wordt 15 maart afgebroken, we hebben weer vele handen nodig!
 
zet AUB alvast in uw agenda, aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De Parkcommissie.

Van woensdag 23 maart t/m zondag 3 april worden de REVAHO single clubkampioenschappen gespeeld, klik hier om in te schrijven. We starten op woensdag, omdat er op zaterdag en zondag in het eerste weekend weinig of geen wedstrijden gespeeld zullen worden.

Als organisatie hopen we op een groot aantal inschrijvingen! Jij kunt ons daarbij helpen door mensen in jouw omgeving enthousiast te maken om mee te doen.

Wij hebben er in ieder geval weer zin in!!!

De inschrijving sluit op 9 maart.

TC

tennis balls

Binnenkort kunt u het nieuwe pasje KNLTB 2016 ophalen op de vereniging. Dit kan op woensdag 23 en donderdag 24 maart tussen 19:00 uur  en 21:00 uur. Maar ook tijdens het singletoernooi. 

 Pasje 300x190

 

Hieronder vind u data's om te onthouden en in de agenda's te zetten.

KEC

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden