tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Clubblad april 2015

IMG 7274Na de winterstop is op zondag 8 maart jl. de Tenniskids World Tour weer begonnen. Eén keer per maand spelen de kinderen van niveau Rood en Oranje op een gastpark wedstrijden. Op deze manier doen de kinderen veel ervaring op in het tennissen. 
In de Groene competitie spelen er van TCH 2 teams op woensdagmiddag competitie. We wensen deze 2 teams veel succes met de wedstrijden.
 
De J.C.

Tijdens de afgelopen ledenvergadering waren de volgende leden al 25 jaar lid van Tennis vereniging Honselersdijk. Van Harte gefeliciteerd!

Voor zover dit nog niet in je agenda is opgenomen maar van 5 t/m 14 juni vinden de clubkampioenschappen single plaats. Binnenkort zal het mogelijk zijn om je hiervoor in te schrijven, hou de website en nieuwsbrieven in de gaten. 

Als organisatie hopen we op een groot aantal inschrijvingen. Jij kunt ons daarbij helpen om zelf binnen jouw omgeving iedereen enthousiast te maken om mee te doen!!! Wij hebben er zin in.

De TC.

Door het zeer slechte weer tijdens het finale weekend van de clubkampioenschappen dubbels was het helaas niet mogelijk om de finale wedstrijden te spelen. Door de aanhoudende regen waren zelfs onze smashcourt banen niet bespeelbaar meer en heeft de organisatie besloten de finales op zondag 28 juni in te halen. Voor de kampioenen waren heerlijke Paasbroden door Bakkerij Scholtes gesponsord. Echter zijn deze helaas niet houdbaar tot 28 juni en hebben we ze tijdens de algemene ledenvergadering aan de aftreden commissieleden en jubilarissen geschonken.

Hans vd KnaapOp maandag 30 maart jl.  was de Algemene Ledenvergadering bij TCH. Voor mij de eerste die ik als voorzitter mocht meemaken. Er waren  45 leden  aanwezig, die met aandacht de vergadering hebben gevolgd en mede vorm gegeven. Een belangrijk agendapunt was het voornemen tot aanleg van een minibaan met tennismuur, zoals ook was aangekondigd op de website en via de social media. Robbert  heeft hier veel tijd ingestoken en hij had een gedegen begroting opgesteld, met een gedetailleerde tekening.

Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering zijn Berry Hendriks van de sponsorcommissie en Fred Tanke van de redactiecommissie afgetreden. Alex van Dam volgt Berry op en Diana Stijger volgt Fred Tanke op. we wilen de heren nogmaals hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet voor TCH. 

 

DSC 0291k 

DSC 0280k

DSC 0288k   

DSC 0290k

Bedankt allemaal die hebben geholpen met de revahohal afbraak.

Het was dit jaar, in tegenstelling tot vorig jaar, super weer, geen wind geen regen. Ik schrijf dit stukje op dinsdag 3 maart 2015 'n week later dan de hal is afgebroken, en nu is het is toch erg slecht weer, met hagel, wind en regen.

IMG 7221Toen ik de uitnodiging binnen had voor onze vrijwilligersavond van TCH en wist dat er een quiz gedaan werd, heb ik een selectiebureau ingeschakeld om een passend team te vormen en dat was gelukt. Het team Smashcourt 1 is geboren en bestaat uit: Berry & Leny Hendriks, Anneke van Dornen, Robert Jan van Beek en Judith van der Knaap. Een week trainingskamp was budgettair niet haalbaar maar ons team was zeer gemotiveerd.

Heeft u uw KNLTB-pasje nog niet opgehaald? Dat kan nog steeds! U kunt zich melden bij de parkbeheerders Jeannette en Danielle. knltb-logo-partnerbalk

Tijdens de algemene ledenvergadering is unaniem besloten om een oefenmuur en minibaan te realiseren conform de voorgestelde plannen van het bestuur!!! In de komende periode zal het bestuur een aparte commissie samenstellen die de plannen verder gaan uitwerken. Mocht u ons willen helpen of heeft u suggesties stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met iemand van het bestuur. Het streven is om april 2016 de realisatie van de oefenmuur en minibaan gereed te hebben.

Bekijk hier het ontwerp.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van TCH

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden