tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Clubblad februari 2015

Vanaf maandag 20 maart 2017 a.s start de zomercursus voor zowel jeugd als senioren. De zomercursus bij TC Honselersdijk bestaat uit 18 lessen. 

Schrijf je snel in op www.burgersdijktennis.nl

Uiterste inschrijfdatum is 5 maart 2017

cursusprogramma

 

revahoNa weer een fantastische seizoen in de Revahohal te hebben getennist, wordt de hal 17 maart weer naar beneden gehaald en weer opgeruimd. Noteer in uw agenda!

Daar hebben we weer veel mensen voor nodig. Indien u wil helpen graag aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Buiten dat door de verhuur van de Revahohal de contributie laag kan blijven, is het ook  ‘n echt vereniging gebeuren.

De park commissie.

Vanaf maandag 23 maart a.s start de zomercursus voor zowel jeugd als senioren. De zomercursus bij TC Honselersdijk bestaat uit 18 lessen. 

Schrijf je snel in op www.burgersdijktennis.nl

Uiterste inschrijfdatum is 5 maart 2015

Save the date.....

2 april tot 1 juni voorjaarscompetitie

30 en 31 mei afsluiting competitie

 

 

 

Hans vd Knaap

 De dagen worden langer  en binnen de vereniging zie ik steeds meer mensen uit hun winterslaap komen.  De wintercompetities lopen af, en het voorjaar komt eraan.  Qua activiteiten en gezelligheid staat er op korte termijn al heel wat op het programma :

Zondag 8 maart staat het debutantentoernooi op de kalender, op 17 maart wordt de REVAHO-hal afgebroken, en van 20 t/m 29 maart zijn er de dubbel-clubkampioenschappen.  Motiveer elkaar om hieraan mee te doen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.  

Op zaterdag 21 maart staat de vrijwilligersavond gepland. De uitnodigingen hiervoor zullen weldra volgen. Het beloofd een gezellige, maar ook interactieve avond te worden, met iets van een wedstrijdelement erin………..nieuwsgierig ???? …..dan zou ik de datum alvast in de agenda noteren.

Op  woensdag 25 en 26 maart kunnen de nieuwe tennispassen worden opgehaald tussen 19 en 21 uur.

Rabobank Clubkas Campagne 2015

Hallo TCH leden,

Wat gaat de tijd toch vlug, het jaar is al weer om en de nieuwe Clubkas Campagne 2015 van de Rabobank start weer.

De actie dit jaar loopt van 2 tot en met 15 maart 2015.

Hoe werkt het ook al weer; Rabobank Westland stort een bedrag in de pot en dan kunnen de Rabobank leden ( die vóór 1 januari lid zijn ) via de site van de bank een stem uit brengen op hun favoriete vereniging bijvoorbeeld TCH. In totaal mag men 5 keer stemmen maar maximaal twee stemmen op je favorieten club. 

Misschien ben je er nog niet mee bezig maar van vrijdag 20 t/m zondag 29 maart gaat het eerst toernooi van het jaar van start, het dubbeltoernooi wel te verstaan!!!! Dit is eerder dan je van ons gewend bent. Maar wij hopen dat je in die maand nog weinig verplichtingen hebt en aan het toernooi mee zult doen. Maak iedereen in je omgeving enthousiast om zo voor een hoop deelnemers te zorgen.

Inschrijving sluit op maandag 9 maart 2015. 


Met vriendelijke groet,

De TC

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden