tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

clubblad september 2014

We zijn weer een aantal dagen verder en we hebben een perfect verlopen toernooi achter de rug. Het weer was perfect voor de wedstrijden en trok daar door ook genoeg publiek naar het park. Wij van de KEC en PC zijn de week ervoor al druk bezig met het opruimen en versieren van het park wat altijd weer een hoop gezelligheid geeft. In 2 avonden hadden we het park weer mooi naar het thema “TCH REUNIE” verkleed. Dit gaf een weergave van de laatste 10 jaar invitatietoernooi. Het was ook voor de 25e keer invitatie toernooi, waardoor we voor dit thema hadden gekozen. Wil bij deze alle vrijwilligers dan ook bedanken voor het helpen bij het aankleden van het park. Ook zijn we bezig geweest met het inplannen van de bardiensten tijdens dit toernooi. Dit is weer erg goed gelukt en wil hier ook Ada en alle bardienstmedewerkers voor bedanken.

DSCF2960 DSCF2976 DSCF2994

Het toernooi ging vrijdag goed van start en er werden veel wedstrijden op het park gespeeld. In het eerste weekend was het lekker druk door de vele wedstrijden en het publiek wat er op af kwam. De KEC had vanaf woensdag diversen evenementen georganiseerd. Startende op woensdag met een heuse Karaoke avond. De avond kwam rustig op gang en er waren niet heel veel mensen die zich geroepen voelden om te zingen. Misschien maar goed ook. Was wel lekker druk op het park en was een gezellige avond. Donderdag hadden we sponsoravond waar sponsoren op af kwamen. We hebben heerlijk gegeten op het dakterras en het werd een gezellige apres ski avond die tot in de late uurtjes duurde.

Vrijdagavond hadden we de mosselavond wat erg gezellig was en geregeld was door Jan Kroonen en een aantal oude KEC leden van jaren terug. Allen nog bedankt. Hierna hadden we DJ SOL en zanger John Dame. Het werd het nog erg gezellig.

Zaterdagavond werden er weer een hoop wedstrijden gespeeld en het werd steeds drukker op het park. Het was top weertje, dus dit kwam goed uit. Het was gezellig druk, eerst op het terras en later binnen. No Comment ging lekker los en het publiek ook. Daarna nog een top DJ en veel gezelligheid en lekkere drankjes. De sneeuwmachine werd ook erg veel gebruikt. Rond 4 uur was het einde van deze geslaagde avond en kon de kantine de volgende ochtend vroeg weer schoon worden gemaakt.

Eindelijk de finale dag. Het was wederom weer mooi en er stonden weer mooie wedstrijden op het programma. Het was lekker druk op het park en rond 19 uur kwamen er steeds meer mensen binnen. De kinderen werden goed vermaakt door o.a. een clown, schminker en we hadden ook 2 leuke oude vrouwtjes op het park lopen. De finales liepen op het eind en konden we ons op maken voor de prijsuitreiking en het vuurwerk. Om 21.45 barst het vuurwerk los met prachtige muziek en kunnen we weer terug kijken op een perfect verlopen invitatie toernooi.

KEC

 

 

Woensdag 17 september was wederom het jaarlijkse ATA-TCH Golftoernooi. Om 11.00 was de start van een onvergetelijk mooie dag.

De deelnemers gingen goedgemutst de baan op voor een sportieve wedstrijd 18 holes golf, het weer had de organisatie goed ingeschat want het was zo'n 25 graden en strak blauw.

Rond 16.00 uur kwam iedereen weer binnendruppelen en werd er gezellig nagepraat over de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje.

Daarna volgde de prijsuitreiking met aansluitend een heerlijk warm buffet.

Wederom was het ATA-TCH golftoernooi een geslaagd evenement waar volgend jaar zeker weer een vervolg van zal komen !!

 

IMG 2140k

Organisator Harry vd Meer, met winnares Toos vd Berg en winnaar Jan Sonneveld

Winnaars van het 25e TCH Reunie invitatietoernooi. kijk hieronder voor de resltaten. De foto's van dit toernooi kunt u hier bekijken. 

revaho

 

 

Zin om in de winter binnen te tennissen? Er zijn nog diverse uren vrij in de Revahohal.

Half augustus, paniekmoment 1: het maatje waar ik de afgelopen twee jaar het invitatietoernooi mee heb gespeeld, meldt zich geblesseerd af. In al mijn enthousiasme had ik alle opties die ik achter de hand had al aan anderen gegeven. Waar haal ik in een week iemand vandaan die een beetje kan tennissen, maar bovendien ook nog heel gezellig is.

Hallo fiets vrienden en vriendinnen,

Een maand geleden werd ik gevraagd of ik een leuk stukje wilde schrijven voor het clubblad. Dus daar gaat die dan. Zondag 20 juli half elf verzamelen bij de tennisbaan. Daar werden we ontvangen door Piet en Bep Vijverberg Frans en Annie Barendse. 

Kom ik zondag aan bij TCH, zie ik daar als beveiliger Marco staan, waarmee ik zo’n 33 jaar geleden ruim 1 jaar in een bandje heb gespeeld. Hij als drummer en ik als bassist. We hebben elkaar nadien nog wel sporadisch  gesproken, maar in het kader van de reünie was dit wel een heel bijzondere ontmoeting. De fotograaf was Jan Kroonen, vandaar dat we er zo lachend opstaan !!!!

Hans en oude bekende

Hans vd Knaap

Op het  moment van het schrijven van dit stukje zijn we bezig aan de finaledag. Wat begint met een draaiboek van meer dan 12 pagina’s heeft als resultaat een TOP-EVENEMENT opgeleverd met leuke en spannende potjes, maar bovenal heel veel gezelligheid !!

Met mij hebben velen genoten van het mooie weer, de wedstrijden en uiteraard de derde helft. Vanaf woensdag waren de avonden gevuld met extra  vertier   en een gevarieerd programma.Een  karaoke- en een mosselavond, een Apres-ski avond, een Hollandse avond  en een zaterdagavond-feestje met No Comment. Voor mij was de sponsoravond een hele bijzondere.  Ik begrijp nog steeds niet dat je je ’s avonds piepjong voelt, en dat je de ochtend erna als een hoogbejaarde opstaat. Ik snap nu wel waar pepermuntjes voor zijn uitgevonden…………

Image00008k

De sponsorcommissie organiseert al jaren een evenement voor alle sponsoren van TCH.

De laatste jaren vind dit plaats tijdens ons Invitatietoernooi en wel op donderdagavond.

In samenwerking met de KEC wordt de invulling van deze avond vast gesteld. Onze sponsoren krijgen een persoonlijke uitnodiging voor deze avond en daar wordt gelukkig goed gebruik van gemaakt. TCH stelt het zeer op prijs om wat terug te doen en de sponsoren aandacht te geven.

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden