tch-headerbanner-201612.jpg

Bij TCH wordt de bardienst gedraaid door leden van de club. Hiervoor geldt een verplichte bijdrage van 1 avond per jaar. De barcommissie verzorgt het schema van de bardiensten en begeleidt de vrijwilligers bij het uitvoeren van de bardienst.

Na een jaar met Corona, lockdown en kantinesluitingen willen we vanaf 7 juni 2021 de bardienstlijst weer oppakken. We hebben de data aangepast aan het nieuwe jaar, zodat ieder dezelfde dag behoudt. Dit leek ons de beste oplossing. Iedereen is vrij om onderling te ruilen mocht dit nodig zijn.

Hierbij willen we ons ook uitspreken dat we heel trots op jullie zijn omdat we dit probleem van bardienst met elkaar hebben opgelost!

Bardienst 2021-2024  ( 7 juni 2021- 28 februari 2025) 

staat je naam er niet bij, omdat je het afgelopen jaar lid bent geworden en wil je wel graag je steentje bijdragen. Bel dan de onderstaande telefoonnummers. 

Bij eventuele problemen om bardienst te draaien kun je contact opnemen met 06-30637124 of 0638034111

Vernieuwde handleiding Bardienst

Tijdens toernooien zijn we altijd op zoek naar extra vrijwilligers. Mocht je het leuk vinden om tijdens een toernooi bardienst te draaien, neem dan contact op met de één van de leden van de KEC of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de competitie zijn de competitieteams verantwoordelijk voor de bardienst.

DSC 0052k