tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd KnaapIk heb mijn eerste competitie-seizoen erop zitten. Het is me duidelijk geworden, dat recreatief spelen anders is dan de strijd op competitie-niveau aangaan……..toch heb ik er veel van geleerd, en elke week met plezier gespeeld;  hierna hebben we ook nog even het dubbeltoernooi meegepakt, en wederom waren het lekkere potjes. Ik zie veel enthousiaste nieuwe leden, die zich prima mengen binnen TCH, en die wekelijks de banen bezetten. Ook zijn de lessen van Richard prima gevuld en gelukkig zie ik ook daar veel spelplezier.

 Op bestuurlijk niveau hebben we altijd onze uitdagingen.  Zo was de invulling van de KEC niet eenvoudig, maar toen de bezetting rond was heeft deze commissie het aangedurfd om een feest te organiseren in de eerste week van het dubbeltoernooi. De kantine was werkelijk top aangekleed in zomerse sferen, en onder aanvoering van DJ Zwinkels werd het een heel gezellige avond.

We moeten wel blijven opletten met het geluid, want als de buitendeuren naar het terras opengaan knalt het lawaai er soms uit. En de buren moeten we te vriend houden, dus de regel blijft : licht uit op de banen om een uur of 11, en dan ook de deuren dicht, ook als er gerookt moet worden. 

Puntjes van aandacht zijn er genoeg; 1 daarvan is de bezetting van de bardienst, waar veel aandacht aan wordt besteed. Mocht je een avondje over hebben, meld dit dan aan 1 van de bestuursleden, dan kijken wij hoe we deze kunnen invullen.

We zijn verder gegaan met het verfraaien van de entree, zowel buiten als binnen. De resultaten zijn zeker naar wens, en worden met zorg uitgevoerd. We hebben de kracht van de wifi uitgebreid, er wordt gewerkt aan tv-schermen voor reclame en TCH-nieuws in de kantine, er hangen een aantal nieuwe sponsordoeken. Het nieuwe zitje buiten is een aanwinst voor het park.

Er komt een mixtoernooi aan van 6 juli t/m 17 juli;  Vergeet ook de ladies-morning van 6 juli niet !!!

Het invitatietoernooi met als thema “SEPTEMBERFEST” is van 2  t/m 11 september. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Elk lid van TCH mag iemand van buiten de vereniging laten kennismaken met onze club. Ik ga dit jaar voor de mix, en heb mijn partner al gevonden. Straks alvast maar inschrijven, want voor je het weet is het vol !!

Hopelijk krijgen we allemaal een hele mooie zomer, ik wens jullie allen een fijne vakantie……..

met vriendelijke groet, Hans, uw voorzitter 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden