tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petVan Woensdag 8 t/m zondag 19 juni vond weer het jaarlijkse dubbeltoernooi op Honselersdijk plaats. Samen met Max had ik de competitie er net op zitten en we besloten onze dubbelkwaliteiten te meten met de andere toppers van TCH. De eerste twee wedstrijden werden verschoven dus we begonnen redelijk laat in het toernooi. De tweede donderdag van het toernooi speelden we de eerste wedstrijd tegen Richard Duyvesteyn en Fabian Brabander. Nadat we al een set in de regen hadden staan spelen begon het harder te regenen en besloten we de wedstrijd zaterdag af te maken.

Vrijdag mochten we om half 10 tegen Richard vd Spek en Rik Alleblas spelen. Dit was een leuke wedstrijd met veel tactische ballen over en weer. Met moeite werd deze wedstrijd binnen gesleept en zo doende hadden we onze eerste wedstrijd in het toernooi gewonnen.

Zaterdag werd de wedstrijd tegen Fabian en Richard afgemaakt en deze wonnen we ook. Max en ik merkte dat we waren gegroeit in het toernooi en zorgde ervoor dat we mentaal en fysiek optimaal voorbereid waren voor de finaledag.

Op de finaledag begonnen we om 12 uur tegen Wouter Bouwman en Patrick Kester. We stonden scherp te spelen en wonnen de wedstrijd met de finale in het vooruitzicht. Ondertussen werd op baan 3 nog hard gevochten om de andere finaleplaats. Uiteindelijk waren dit Robbert van Oppenraay en Rokus Kester. In onze finale werden over en weer fouten gemaakt, soms afgedwongen, en met een eindstand van 7-5 7-5 konden Max en ik zeggen dat we kampioen waren in de dubbel.

Ik wil graag nog iedereen bedanken die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt. Organisatie en mensen die bardienst wilden draaien bedankt! Ook wil ik even toevoegen dat ik de prijzen dit jaar erg leuk vind.

Hopelijk schrijft iedereen zich in voor het mixtoernooi op TCH en dan zie ik jullie daar wel!

Twan

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden