tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

De KEC heeft het de laatste jaren niet gemakkelijk gehad, doordat er veel mensen in een relatief korte periode zijn gestopt, en er te weinig mensen voor terugkwamen. Ronald van der Lans heeft tijdig aangegeven, dat hij wilde stoppen met de KEC en het voorzitterschap. Na 10 jaar is dat niet vreemd, maar voor TCH wel jammer.

DSC 0301kk Ronald Bedankt!

In de zoektocht naar verse krachten hebben we 5 personen bereid gevonden om de KEC te versterken. Dit zijn Helmuth de Bakker, Peter van Oijen, Mary van Marrewijk, Berry Mauritz en Marlene van Straalen. Samen met Jeffrey Ammerlaan, Jan Kroonen,  Ada van der Voort en  Danielle van der Voort  gaan we op 21 april vergaderen en taken verdelen.  Als supervisor en  ter ondersteuning wil Ben van der Valk deze club begeleiden en adviseren. Zijn ervaring is van onschatbare waarde. Er is veel te doen voor de KEC, waarvan de bardienst een eerste prioriteit is. Verder hebben we als thema voor het invitatie-toernooi van dit jaar alvast eenTHEMA  verzonnen :

(DAS ERSTE TCH) “SEPTEMBERFEST “

Hebben jullie aanvullingen op dit thema meld je dan bij 1 van de commissieleden. Veel meer is er nog niet, maar we gaan er zeker weer een mooi evenement van maken !!!!

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden