tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd KnaapDe Algemene Ledenvergadering (ALV)  is weer achter de rug. Met een opkomst van 49 leden zijn we zeer tevreden. Voor diegenen, die het hebben moeten missen zal ik een paar zaken nader toelichten.

De aanleg van de minibaan zal in het najaar van 2017 plaatsvinden. We hebben besloten om dit niet in 2016 te doen. Nadat de Revahohal is afgebroken hebben we de velden laten opknappen, mede om een betere drainage te krijgen. Na dit onderhoud hebben we besloten om alsnog in 2017 alle velden  te gaan vervangen. We kunnen beter alles in 1 keer doen, om kostprijstechnische redenen.  Dit nieuws is dus vrij vers, en konden we niet eerder melden dan in de ALV.

De entree van het park zal wel dit jaar worden vernieuwd,  de eerste voorbereidingen zijn zichtbaar. Op de TCH-facebookpagina is een schets van het ontwerp te zien. Het pad zal recht naar voren worden aangelegd, er moet een parkeervak worden verplaatst, zo ook een lantaarnpaal. De klus is uitbesteed en het wachten is op de uitvoering. Dit zal snel gaan gebeuren.   

Het halletje bij de entree van het clubgebouw heeft ook een opknapbeurt gehad, we hebben hierover al vele positieve reacties ontvangen. Het schijnt, dat er in Honselersdijk de laatste maand meerdere halletjes exact dezelfde metamorfose hebben ondergaan………..

Een aantal mensen heb ik tijdens de ALV apart bedankt, omdat zij voor onze club bijzonder werk verrichten. Het zijn vaak stille krachten, die zich jarenlang belangeloos inzetten.   Ronald van der Lans heeft  afscheid genomen als voorzitter van de KEC. Hij heeft zich  10 jaar lang voor TCH ingezet, waarvan de laatste jaren als voorzitter  van de KEC. Iedereen weet, dat het jaarlijkse invitatie-toernooi een hoogtepunt is voor de leden;  We hebben Ronald bedankt voor zijn inspanningen. Er  zijn 5 kandidaten bereid gevonden, die zich voor de KEC verdienstelijk willen maken, en deze kunnen we heel goed gebruiken. De komende maanden gaan we de taken verdelen en hard aan het werk.

We hadden 5 leden, die 25 jaar lid zijn van TCH, zij hebben hun presentje ontvangen.

Het jaarverslag van de penningmeester zag er weer prima uit, en we hebben 2015 weer positief afgesloten. De kascontrole-commissie was vol lof over de verslaglegging.

De ALV verliep in goede harmonie, en met de gezellige na-borrel had niemand moeite……die gezelligheid willen we er graag inhouden, het is de basis voor het stevige fundament van TCH.

Het single-toernooi zit erop, de competities zijn deze week weer begonnen.  

Ik wens iedereen een prachtige lente en heel veel tennisplezier !!!

met vriendelijke groet, Hans, uw voorzitter 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden