tch-headerbanner-201612.jpg

De tennisclub bestaat voornamelijk uit vrijwilligers en de organisatie is hierop gebaseerd. De dagelijkse leiding berust bij het Dagelijks Bestuur, welke bestaat uit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het Dagelijks Bestuur vormt met de voorzitters van de commissies het Algemeen Bestuur van TC Honselersdijk.

 

De activiteiten worden voorbereid en uitgevoerd door diverse commissies:

  • de KEC, Kantine- en Evenementen commissie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 06-38034111
  • de PSC, Sponsorcommissie : functie vacant
  • de PC, Park Commissie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 06-54294019
  • de TC, Technische Commissie, functie vacant
  • de JC, Jeugdcommissie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 06-51487171
  • de RC, Redactie commissie,  functie vacant
  • copy website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dan zijn er speciale, voor de continuiteit onmisbare, werkzaamheden als ledenadministratie, passen-logistiek, Netafimhal-administratie, en kantinebeheer.

De leden/vrijwilligers vormen de kern van deze "business". Daarom is er jaarlijks een ledenvergadering. en hebben de commissies onderling overleg. Dat deze samenwerking immer in goede harmonie geschiedt is te danken aan alle betrokkenen die begrip en respect voor elkaar hebben en vooral weten waar het allemaal om gaat:

OP TCH willen we door sport en spel onze vrije tijd op een aangename en respectvolle manier invullen. We helpen elkaar daarbij !!!