tch-headerbanner-201612.jpg

DSC 0004kDe tennisclub Honselersdijk (TCH), sinds 9 mei 1980, is gelegen in het gelijknamige plaatsje Honselersdijk in het Westland, de Europese bloemen- en groententuin. Deze plaats is vooral bekend om zijn Bloemenveiling, waar niet alleen de bloem of plant maar ook de handel groeit en bloeit.

Weliswaar is TCH nog niet erg bekend om zijn getalenteerde tennisspelers en -speelsters, doch dat is slechts een kwestie van tijd. Maar zeker krijgen ook de minder getalenteerden op deze club ruime aandacht. Thans is het een club met ongeveer 800 leden, merendeels bestaande uit recreanten. De club moet het hebben van zijn vrijwilligers met hun inzet en dat is in deze streek volop aanwezig.

 

P1090291kBekend om het jaarlijks gehouden invitatie-toernooi, dat inmiddels "internationale" vormen begint aan te nemen, wordt veel zorg besteed aan de sociale samenhang rondom de club. Veel aandacht wordt besteed aan sponsors bij de club en aan tennisclubs in de omstreken. De sfeer in de club wordt voornamelijk gekenmerkt door gezelligheid. Dit blijkt ook uit de activiteiten die er zijn naast het tennis, zoals bridgen, klaverjassen, fietsen, ja zelfs skivakanties!

De club is er voor alle leeftijden en hoe meer je bijdraagt aan de gezelligheid, hoe meer de gezelligheid je tegemoet komt. Misschien wel een ongeschreven stelregel voor deze club!

Wachtlijsten zijn er wel, maar als ze er zijn, zijn ze niet al te lang. De jeugd kent geen wachtlijst en de contributie is zeker niet hoog! De bereikbaarheid is een stuk verbeterd met de aanleg van de verlengde A4, zodat bezoekers van verre er snel kunnen komen.

We hopen U binnenkort ook eens te zien op ons tennispark!!!