tch-headerbanner-201612.jpg

redactiecommissie

De redactiecommissie bestaat uit Jan van Beek en Diana Stijger. Jan van Beek is verantwoordelijk voor de stukken op de website en Diana Stijger voor de nieuwsbrieven en clubbladen en het boekje tijdens het invitatietoernooi.

Vroeger was het wel anders; Het begon met teksten en plaatjes verzamelen in een Word document en dit werd dan naar de drukkerij gestuurd. De adressenstickers werden op de boekjes geplakt en zo werden de boekjes dan verzonden met de post. wat is er dan in zo'n korte tijd veel veranderd.

Het verzamelen van teksten gaat nu nog op dezelfde manier. Maar verder gaat alles digitaal. We maken de nieuwsbrief en het clubblad achter de schermen van de website. Zo kunnen we makkelijk de items plaatsen op de website, nieuwsbrief en het clubblad. Maar zonder de leuke verhalen van de voorzitter, over de wedstrijden, de rackettrek ochtenden, de competitie middagen is er natuurlijk niks aan. We vinden het erg leuk om foto's, teksten en verhalen te ontvangen. Je kan dit sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of als er iets getwittert moet worden kan je ook bij ons terecht. Het komt dan ook gelijk op Facebook en zo kan iedereen het delen. We bereiken dan in een zeer korte tijd veel leden. 

We zien graag jullie spannende verhalen en of mededelingen tegemoet. 

De Redactiecommisie