tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Het bestuur van T.C. Honselersdijk is voornemens om een oefenmuur en minibaan aan te leggen. Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) worden de plannen nader toegelicht en de leden om goedkeuring gevraagd om tot aanleg over te mogen gaan.
Onderstaand treft u nadere informatie omtrent de plannen.

Waarom?
Onze vereniging voorziet momenteel niet in een oefenmuur. Het bestuur van TCH vind een oefenmuur behoren tot één van de primaire voorzieningen van een tennisvereniging. In het verleden was deze wel aanwezig maar door de tijd is deze komen te vervallen. Voor de leden is dit een groot gemis en zeker voor de jeugd ,al dan wel of (nog) niet lid.

De KNLTB heeft een aantal jaren geleden het programma Tennis Kids geïntroduceerd. Kort samengevat houdt dit in dat het tennissen meer afgestemd is op de leeftijd en ervaring van de kinderen. Deze formule is een groot succes en wordt steeds verder ontwikkeld. Voor meer informatie over tenniskids kunt u terecht op de site van de KNLTB.
Een tennisaccommodatie die is ingericht en specifieke tennisfaciliteiten biedt voor kinderen zal een positieve aantrekkingskracht hebben op (nieuwe) (jeugd)leden, het plezier in tennis vergroten en een positieve bijdrage leveren aan een inspirerende tennisomgeving.

Met bovenstaande motivatie zijn wij als bestuur ook voornemens om een minibaan aan te leggen die voldoet aan de afmetingen van een rode baan conform de richtlijnen van de KNTLB. Deze baan is een verrijking voor het park voor alle leden!!

Waar?
Binnen de huidige grenzen van het park is er onvoldoende ruimte om een oefenmuur te realiseren die voldoet aan de richtlijnen, laat staan voor een minibaan. Er is gekeken naar de mogelijkheden buiten de bestaande parkgrenzen. Uit een korte studie bleek achter baan 5 en 6 mogelijkheden te zijn om dit te realiseren. Bij de gemeente zijn deze voornemens besproken. De gemeente heeft aangegeven geen bezwaren te zien en daarom een positief advies gegeven.

Wat?
Inmiddels benieuwd hoe de plannen eruit zien? Bekijk hier dan het ontwerp.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben dan is hier tijdens de ALV ruimte voor.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van TCH

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden