tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hans vd Knaap

 De dagen worden langer  en binnen de vereniging zie ik steeds meer mensen uit hun winterslaap komen.  De wintercompetities lopen af, en het voorjaar komt eraan.  Qua activiteiten en gezelligheid staat er op korte termijn al heel wat op het programma :

Zondag 8 maart staat het debutantentoernooi op de kalender, op 17 maart wordt de REVAHO-hal afgebroken, en van 20 t/m 29 maart zijn er de dubbel-clubkampioenschappen.  Motiveer elkaar om hieraan mee te doen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.  

Op zaterdag 21 maart staat de vrijwilligersavond gepland. De uitnodigingen hiervoor zullen weldra volgen. Het beloofd een gezellige, maar ook interactieve avond te worden, met iets van een wedstrijdelement erin………..nieuwsgierig ???? …..dan zou ik de datum alvast in de agenda noteren.

Op  woensdag 25 en 26 maart kunnen de nieuwe tennispassen worden opgehaald tussen 19 en 21 uur.

Met  de algemene ledenvergadering van 30 maart sluit ik mijn eerste jaar af als voorzitter van TCH. De leden zijn van harte uitgenodigd om te horen  wat er is gerealiseerd en wat we nog in de planning hebben. Het is bovendien een prima gelegenheid om ook uw stem te laten horen. We hopen op een hoge opkomst, met veel betrokken leden.  

Na de algemene ledenvergadering starten alweer de diverse  voorjaarscompetities.  Diverse teams zullen hun beste beentje voorzetten, om sportief en met strijd hun wedstrijden te spelen.

ik wens iedereen een mooi voorjaar met veel tennisplezier !!!

Met vriendelijke groet,

 

Hans van der Knaap

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden