tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Dit jaar was het eerste toernooi van het jaar de dubbel. We dachten: ‘we doen het eens anders dan anders’. In het begin van het seizoen is iedereen nog enthousiast en heeft men nog niet zoveel aan de hand (feestweken, vakantie, etc.). Bovendien heeft de TC het idee dat de meeste mensen toch het liefst dubbelen. Maar…dit jaar begon het WK in de speelweek en vielen Pinksteren en Vaderdag ook in dezelfde week. Mogelijk waren dit de redenen dat het aantal inschrijvingen een beetje tegen viel. Of heeft iedereen het te druk? Wij als TC zijn heel benieuwd wat mensen heeft tegen gehouden. Om een idee te krijgen waarom de opkomst tegenviel, willen we je vragen waarom jij  (als je één van de 500 niet deelnemende leden was) niet mee deed. Mail dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ondanks het tegenvallende aantal deelnemers, organiseerden wij met hetzelfde enthousiasme het toernooi. Het valt met de velen verhinderingen en wensen soms niet helemaal mee. Omdat het toernooi minder deelnemers had dan verwacht, was er meer mogelijk qua verschuivingen etc. Het houdt echter ook een keer op en we kunnen helaas niet altijd aan alle wensen voldoen. Je geeft je op voor een toernooi en gaat akkoord met de reglementen. Wij verwachten dan ook dat jullie andere dingen afzeggen om deel te nemen aan het toernooi en de wedstrijden te kunnen spelen!! Jammer om te constateren dat men hier anders over denkt en liever een partij opgeeft. Dit vinden wij erg jammer (we organiseren het niet voor niets en bovendien vrijwillig) en ook niet erg sociaal naar de tegenstander toe. Zelfs in het finale weekend geven veel mensen hun partij op. Vervolgen speelt men de Zwarte Piet naar ons, omdat wij het niet kunnen regelen voor ze. In principe is de regel dat je geen verhinderingen mag hebben in het finaleweekend. We proberen met agenda’s rekening te houden en dat lukt soms ook, maar het houdt ook wel eens op.  

Desondanks is het toernooi gezellig verlopen. Maar met onze reprimande van hierboven hopen we dat de volgende toernooien drukker worden bezocht en daardoor nóg leuker worden.

De eerste zaterdag van het toernooi hebben we voornamelijk in de avond wedstrijden gepland. Na de wedstrijden hebben we er, onder het genot van een hapje, drankje en een lekker muziekje, een gezellig feestje van gemaakt!! Dit is voor herhaling vatbaar en gaan we dan ook vaker doen tijdens de toernooien. Verder hadden we tijdens de gehele week prachtig weer en zo ook op de finaledag. Zowel de finale van de heren 5-6 en van de dames 5-6 was een mooie strijd. Maar er kan er maar één de beste zijn. Kijk op de site voor de uitslagen.

Met vriendelijke groet,

De TC

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden