tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Hallo Tennisvrienden,

Dit jaar is onze TCH wederom uitgenodigd voor de uitreiking van de waarde cheques maar onze commissie was door de Algemene Ledenvergadering verhinderd. Het was de laatste vergadering dat Peter van der Wilk vóór ging en dat onze commissielid Ted van Dijk afscheid nam van onze werkgroep na vele jaren zeer actief te zijn geweest.

Al deze gebeurtenissen waren redenen om niet naar de uitreiking te gaan.

De Rabobank heeft ons via de mail laten weten dat onze club dit jaar een cheque krijgt met een waarde van € 616.50 in vergelijking met het jaar daarvoor  iets minder maar er deden dit jaar méér verenigingen mee en het sponsorbedrag ad € 75.000.—was het zelfde gebleven.

Op de Algemene Ledenvergadering hebben wij het bedrag bekend kunnen maken. In totaal zijn er 39.169 stemmen uit gebracht en deze varieerden van 7 tot 650 op een vereniging.

Op TCH werden 274 stemmen uitgebracht en dat is zeker niet slecht te noemen. Hartelijk dank hiervoor.

Volgens de site van de bank, hebben 8000 leden hun stem benut. Mochten jullie wel een rekening hebben bij de Rabobank en nog geen lid zijn ( dat is gratis ) geef je dit jaar nog op want dan heeft TCH volgend jaar in 2015 kans op nog meer stemmen en dus een hoger bedrag op te halen.

Nogmaals bedankt voor het stemmen.

Berry Hendriks 

Namens de sponsorcommissie 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden