tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Voorheen hadden we een clubcompetitie op de vrijdagavond, maar we hebben gemerkt de animo hiervoor terug liep omdat er niet meer regelmatig kon worden getennist. Tijd voor wat anders!!!!

12788004-tennisbal-stack-in-het-net

Wij willen nu starten met rackettrekken voor zowel de dames als de heren op de vrijdagavonden dat het park niet bezet is. Er kunnen zowel mix als dubbelpartijen worden gespeeld. Wat je dus maar wilt! De tijden zijn van 19.00 uur tot 22.00 uur. De data worden gepubliceerd op onze site. Heb je zin om op de betreffende vrijdagavonden te tennissen dan kan je ook je emailadres en je 06- nummer doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan krijg je in de week dat het rackettrekken wordt georganiseerd een berichtje. We willen starten vanaf 21 maart a.s.

Het is de bedoeling dat er na een half uur of drie kwartier wordt gewisseld  (afhankelijk van het animo) qua tennismaatjes, kan je een aantal keer op een avond spelen. We proberen wel zoveel mogelijk de spelers van gelijke sterkte tegen elkaar te laten spelen. Belangrijk is in ieder geval om je als geïnteresseerde op te geven. Dan krijg je vanzelf een bericht in de week dat er op vrijdagavond getennist kan worden. 

Op de onderstaande vrijdagen vindt het rackettrekken plaats :

21 maart

28 maart

4 april

2 mei

20 juni

27 juni

18 juli 

25 juli

31 oktober

7 november

14 november

28 november

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden