tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilk

 

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen en dat voelt weer erg prettig.

Op 10 januari jl. hebben we onze nieuwe leden mogen begroeten. Het is altijd fijn om te zien dat er weer nieuwe enthousiaste mensen lid worden van onze vereniging. Nieuwe leden: vergeet niet om deel te nemen aan onze toernooien hoor.  Je kunt hierbij aangeven dat je nog een startende tennisser bent waardoor je wordt ingedeeld bij andere startende tennissers. Zo kunnen jullie elkaar en de vereniging op sportieve wijze leren kennen.

De voorjaarscompetitie staat al weer snel voor de deur. De competitieteams kunnen bij Burgersdijk Tennis competitietraining volgen. Maak daar allemaal gebruik van! Dat is goed voor de teambuilding en zorgt ervoor dat je gelijk op de eerste competitiedag al in vorm bent.

Dit jaar is de TCH Kledinglijn geïntroduceerd. Het is werkelijk een prachtige outfit in de kleuren van TCH met daarop het logo van onze geliefde club. Wat zou het leuk zijn als we dit jaar al competitieteams van TCH kunnen herkennen aan hun TCH Outfit! Als TCH hebben we goede afspraken kunnen maken met de kledingleverancier. Hierbij hebben wij als bestuur besloten om de bedongen korting volledig aan de leden te doen toekomen. Hiermee hopen we iedereen aan te zetten tot de aanschaf van de TCH Outfit.

Bij Gemeente Westland hebben we een verzoek ingediend om een minibaan aan te mogen leggen achter baan 5, 6 en 7. Dit zou voor onze jeugd een fantastische ontwikkeling zijn. We hopen op een positief besluit van de gemeente.

De parkcommissie in de mogelijkheid aan het onderzoeken om gebruik te gaan maken van het winnen van energie met zonnepanelen. We zijn benieuwd.

Zoals u allemaal wel zult weten is de leeftijd voor alcoholgebruik verhoogd naar 18 jaar. Als bestuur hebben we besloten om geen halfslachtige politieke positie in te nemen zoals het niet mogen, maar wel gedogen. Nee, bij TCH mag de jeugd tot 18 jaar geen alcohol nuttigen. Wij verzoeken onze tennisouders om hier samen met het bestuur op toe te zien.

Alle vrijwilligers opgelet: op 22 maart wordt de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd. Tijdens deze avond kan iedereen zijn muzikale kwaliteiten laten horen tijdens de Hollandse Avond met karaoke. Het belooft een heerlijke avond te worden, dus noteer deze avond alvast in de agenda.

Tot slot wil ik nu nog mededelen dat we inmiddels een Kandidaat – Voorzitter hebben gevonden, die tijdens de aankomende Algemene Ledenvergadering door het bestuur wordt voorgedragen. Hans van der Knaap heeft 10 jaar deel uitgemaakt van het Dagelijkse Bestuur van voetbalvereniging Quintus en is inmiddels al weer 5 jaar enthousiast lid van onze vereniging. We zijn blij dat Hans heeft aangegeven in te zijn voor de functie van Voorzitter van onze vereniging. Hans loopt intussen al voorzichtig mee met de bestuurlijke activiteiten, waardoor we het juist achten om u hierover nu reeds te informeren.

Met sportieve groet,

Peter van der Wilk

Voorzitter

 

 

 

 

 

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden