tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilk

Met de feestdagen voor de deur kunnen we het niet laten om terug te kijken op het afgelopen seizoen. We hebben weer een paar belangrijke stappen gezet binnen onze vereniging. Zo hebben we onze mooie nieuwe keuken in gebruik genomen tijdens onze jaarlijkse Vrijwilligersavond. Jeannet van Holstein is als mede parkbeheerster in dienst getreden. Sindsdien zijn onze parkbeheersters te herkennen in hun mooie TCH-kleding. Na vele jaren van trouwe dienst hebben we dit jaar afscheid genomen van ons koffiezetapparaat en is vervangen door een modern nieuw koffiezetapparaat. Een mijlpaal voor TCH was de organisatie van ons allereerste Open Jeugdtoernooi “Het Mini Maffiosi Toernooi”. Deze winter heeft onze collega vereniging LTC Naaldwijk haar nieuwe hal in gebruik genomen. Gelukkig kunnen we constateren dat onze bezetting, zeker in de avonduren, goed op niveau is gebleven. Hier zijn wij erg blij mee en dit zien we dan ook als blijk van waardering van onze huurders. Onze nieuwe penningmeester Jolanda Hollard heeft bewezen een aanwinst te zijn voor onze vereniging.

Als we vooruitkijken naar 2014 dan zullen we te maken krijgen met een gewijzigd competitiereglement. Gesproken wordt over het invoeren van het winnende punt, geen derde set meer maar een supertiebreak en het verplicht moeten spelen in de volgorde van de actuele rating. We zijn benieuwd. Daarnaast organiseren we volgend jaar ons 25e Invitatietoernooi. Dat is toch ook wel een hele speciale editie.

Tot slot zal ik in het voorjaar tijdens de Algemene Ledenvergadering aftreden als Voorzitter van TCH.

Mogen wij u allen ontmoeten tijdens ons Jaarlijkse Oliebollentoernooi op zondag 29 december a.s. Met heerlijke glühwijn en oliebollen luiden we dan op feestelijke wijze het tennisjaar 2013 uit. U bent van harte welkom!

Met sportieve groet,

Peter van der Wilk
Voorzitter

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden