tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkHet zomerseizoen zit er weer op. Wat gaat dat toch allemaal snel. Zo spelen we nog de voorjaarscompetitie en maken we ons op voor de zomervakantie en zo is de Revahohal weer opgezet. Gelukkig kunnen we dankzij de Revahohal en onze SmashCourt banen ook in de wintermaanden nog volop tennissen op de vereniging.

De afgelopen maanden is er toch weer veel gebeurd op onze vereniging. We hebben de verbouwde kantine in gebruik genomen en we hebben gebruik kunnen maken van de diensten van onze nieuwe parkbeheerster, Jeanet van Holsteijn. Dit is ons goed bevallen!

We hebben een geslaagd Maffiosi Toernooi achter de rug. Het park zag er schitterend uit en de sfeer was uitstekend. Door de late vakantieperiode moesten we het toernooi helaas wel organiseren tijdens en/of na andere lokale festiviteiten zoals het Rondje Poeldijk en Westland Reünie. Dit om tijdig ruimte te maken voor de onze leden die ook graag de Najaarscompetitie willen spelen.

Na het Invitatietoernooi hebben we ons ALLEREERSTE Open Jeugdtoernooi georganiseerd. Dit was  ook nog eens één van de allereerste Open Jeugdtoernooien die georganiseerd zijn op basis van de nieuwe TennisKids Reglementen. Een hele kluis voor onze Jeugdcommissie. Helaas viel er tijdens het toernooi ook nog eens vele dagen regen zodat het een heuse beproeving was. Maar het toernooi is goed verlopen en is een opmaat naar meer!

In de wintermaanden zullen we als bestuur ons weer buigen over de nodigde bestuurlijke zaken. Hierbij denk ik aan de mogelijke introductie van een kassasysteem, de inrichting van de oude bestuurskamer, de implementatie van het softwarepakket E-captain, het invoeren van nadere voorschriften over de verhuurmogelijkheden van onze kantine  en de bestuurssamenstelling voor volgend jaar. Kortom, nog genoeg te doen.

Tot slot wil ik de Jeugdcommissie bedanken voor hun inzet tijdens het Open Jeugdtoernooi en de Parkcommissie tezamen met alle mannen die de Revahohal weer hebben opgezet bedanken ( en uiteraard ook alle andere vrijwilligers!)


Met sportieve groet,
Peter van der Wilk

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden