tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

 

IMG 0034

Dit jaar hebben we voor het eerst een open jeugd toernooi georganiseerd van 9 t/m 14 september. Het was voor ons heel spannend want we gingen het voor eerst met toernooi planner doen. Na veel hulp van de TC (die doen dit al jaren) is het ons gelukt om het draaiend te krijgen dus op maandag 9 september om 16.00 uur konden de eerste wedstrijden gespeeld worden. Helaas……..

het regende, en hard ook. Geen wedstrijd buiten kunnen spelen. De weersvoorspellingen zagen er niet zo goed uit maar na een hoop mailtjes en telefoontjes hebben we alle wedstrijden in de volgende dagen kunnen spelen. Op woensdag hadden we een kids middag voor de kleuren rood/oranje en groen. Die middag was een groot succes, veel enthousiaste kinderen en mooie wedstrijden gezien. Zaterdag 14 september hebben we alle finale’s kunnen laten spelen en we hadden een mooie tafel met prijzen. Wij hebben het heel leuk gevonden als jeugd commissie om dit toernooi te organiseren, alleen is het erg jammer om te zien dat er bijna geen jeugdleden van onze eigen vereniging mee deden. Met de volgende toernooien verwachten we jullie allemaal!!!!!!

 

Zondag 6 oktober waren we gast vereniging voor de kids World tour. Dat is ipv competitie voor de rood en oranje kinderen. We hadden op 1 tennisbaan 4 kleine wedstrijd baantjes gemaakt en 11 kinderen die van 9 uur tot 11 uur korte wedstrijdjes hebben gespeeld. Ontzettend leuk om te zien hoe goed die kleintjes al kunnen spelen. De veldjes zijn klein maar de ballen zijn at zachter dus ze slaan niet zo snel uit. Toen het 11 uur was en de kinderen van rood klaar waren kregen ze een speciaal paspoort waar een sticker van deze dag in ging. Heel leuk als je iedere maand naar een andere vereniging gaat en je boekje na 6x vol is. De kinderen van oranje speelden nog wat langer door, dat was heel spannend om te zien. Zij kregen na afloop ook een paspoort met sticker. Ook willen we alle hulpouders bedanken die geholpen hebben met het tellen van de punten. Ook op deze dag waren er veel te weinig kinderen van TCH dus voor de volgende keer, doe mee want je zit op tennisles en hier krijg je veel ervaring van om een goeie tennisser te worden.

 

Groetjes de JC

 

IMG 0014 IMG 0019 IMG 0024 IMG 0026

IMG 0030 IMG 0033  IMG 0042

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden