tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Het seizoen zit er voor de TC zo goed als op. De herfstcompetitie eindigt over een paar weken en dan zijn alle toernooien en competities weer achter de rug. We kunnen terug kijken op een mooi tennisseizoen, maar er zijn altijd aandachtspunten. Eén van deze punten is het aantal deelnemers aan de clubtoernooien. Dit jaar was het aantal deelnemers het laagst in de afgelopen 5 jaar. Dit geldt met name voor het invitatietoernooi. Zelf hebben wij het idee dat dit te maken heeft gehad met de zomervakantie die dit jaar laat viel. De komende zomervakantie is wederom laat. De datum voor het invitatietoernooi is nog niet bekend maar we gaan er vanuit dat iedereen dit reserveert in zijn agenda.
 
Ook hebben we het idee dat de ‘oudere garde’ het laat afweten op de toernooien. Zou er behoefte zijn aan 50+ onderdelen? We zijn dit momenteel aan het rondvragen en mogelijk dat we volgend seizoen 50+ onderdelen gaan introduceren.We hebben maar liefst 287 leden van de 800 senioren die 50 jaar en ouder zijn. Nóg een leuk weetje tussendoor: het oudste lid van T.C.H. - die ook nog zeer actief - is op het moment van schrijven 81 jaar!!
 
Helaas heeft Ricardo van der Voort aangegeven te stoppen met zijn werkzaamheden voor de TC. Wij willen hem enorm bedanken voor zijn inzet. We zullen hem gaan missen.
 
De TC gaat nu hamsteren en zich voorbereiden op de winterslaap en zien jullie in 2014 weer aan de beruchte tafel.
 
Namens de TC,
line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden