tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

Na een goede voorbereiding met de KEC en na 2 dagen aankleden ziet het park er weer erg gezellig en maffiosi uit. Het invitatie toernooi kan gaan beginnen. Er worden veel wedstrijden gespeeld het eerste weekend en de strijd zit er goed in. We zien her en der al mensen op het park rondlopen verkleed als Al Capone!!

Maandag, dinsdag en woensdag is het weer super mooi en kunnen er veel wedstrijden gespeeld worden. Het is gezellig druk op het park en de bardienst heeft lekker veel te doen. Op het dakterras is het heerlijk vertoeven en is het gezellig druk.

Donderdagavond hebben we de sponsoravond waar rond 55 sponsoren op af zijn gekomen. We hebben heerlijk weer en kunnen daarom alles op het dakterras houden. We hebben een culinair buffet wat erg lekker is. De sponsoren hebben het erg naar hun zin en het bier smaakt prima. Het wordt steeds drukker op het park en om 21:00 uur staat de casino klaar om te beginnen. Een black jack tafel en een roulettetafel. Het ziet er goed uit en de eerste gokkers beginnen rond 22:00 uur. Het is erg leuk om te doen alleen waren er vandaag niet heel veel mensen die een gokje wilde wagen. Toch was het een succes en om 24:00 uur sluiten de tafels en gaat iedereen naar het dakterras waar het nog even gezellig wordt.

IMG 1261

Vrijdagavond worden er weer veel wedstrijden gespeeld en is het weer mooi weer. Tot nog toe treffen we het super met het mooie weer!!! Het begint weer lekker druk op park te worden en er komen veel mensen kijken naar de wedstrijden. Het dakterras zit goed vol en beneden tussen de tennisbanen is het ook goed druk. Door het mooie weer blijft iedereen lekker buiten staan ook omdat de wedstrijden laat klaar zijn. Binnen staat de zanger voluit te zingen, maar dit valt niet mee voor hem. Hij krijgt de mensen niet naar binnen. Nadat alle wedstrijden klaar zijn gaat iedereen om 00.30 de kantine in en wordt het nog even gezellig met de zanger. DJ linus neemt het daarna over en er worden nog even een paar house nummers gedraaid waar iedereen stevig op staat te dansen.

Na een rustige zaterdagmiddag met weinig wedstrijden was het mooi om te zien hoe het park 's avonds tussen 21:00 uur en 22:00 uur goed vol liep. Op alle banen stonden spannende kwart- of halve finales, de bankjes bij baan 1 waren vol, op de paden naar baan 7 en 4 was het gezellig en het dakterras was goed gevuld. 

De band 'No Comment' zou deze avond op gaan treden en dat trok extra publiek. Rond de klok van 23:00 uur speelden zij hun eerste sessie wat al wat publiek naar binnen deed gaan, het merendeel bleef echter buiten genieten (van wat later bleek, de laatste mooie zomeravond.) Rond 00:00 uur kwamen de laatste spelers de baan af en werd het nog voller op het dakterras! Binnen werd het ook voller en terwijl er ook nog mensen rustig beneden wat zaten te drinken werd de schuifpui bij het dakterras gesloten om binnen verder een feestje te bouwen en geluidsoverlast tegen te gaan. 'No Comment wist wel hoe dat moest, het dak ging eraf! DJ Linus completiseerde het feest wat zeker geslaagd genoemd mag worden.

Zondag om 08.45 uur stonden de eerste 8 mensen alweer te strijden voor een finaleplaats. Na wat wisselvallig weer in de morgen was het 's middags genieten van mooie wedstrijden in een lekker zonnetje. Clown Dani zorgde weer voor vermaak bij de kids met lachwekkende stunts en Foodmaster voor de lekkere snacks voor iedereen. Helaas werd rond de klok van 19:00 uur de lucht wel erg donker wat resulteerde in fikse regen en onweersbuien. Er stonden nog 6 finales op de baan die helaas na lang beraad niet meer afgespeeld konden worden. Er werd besloten om het koppel, dat op het moment dat het ging hozen, voor stond uit te roepen tot winnaar. Zo is er in de mix een koppel kampioen geworden door in de 1e game 40-15 voor te staan...

Na de prijsuitreiking en de loterij, waarbij winnaars van het toernooi opvallend vaak ook in de loterij wonnen, gelukkig toch ook nog het vuurwerk met muziek. En het was droog! Er werd nog een bescheiden after-party gevierd om weer een geslaagd invitatietoernooi te vieren. Op naar volgend jaar, de 25e editie! 

KEC

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden