tch-headerbanner-201612.jpg

download

 

    Lidworden button

!

Wilt u ook een advertentie op deze site? Stuur dan een e-mail naar psc@tchonselersdijk.nl

bUJYaSO9  

facebooklogoklein

petervdwilkWe mogen tevreden terugkijken op het Maffiossi Invitatietoernooi. Ook  dit jaar hebben we als TCH  weer een topprestatie geleverd door het  Invitatietoernooi tot een goed einde te brengen. Denk maar aan het inrichten van het park, het ophalen van sponsorgelden, het drukken van de sponsorboekjes, het regelen van de bardiensten, het verkopen van de muntjes, het plannen van de wedstrijden, het schoonmaken van de kantine, het vastleggen van de artiesten, het verzorgen van het vuurwerk, het draaien van de bardiensten, het maken van foto's en ga zo maar door!

Dit is enkel mogelijk doordat we bij TCH nog steeds kunnen bogen op vele vrijwilligers die zich in willen zetten voor onze vereniging. De inzet van deze vrijwilligers is wat TCH uniek maakt ten opzichte van andere verenigingen en is iets om trots op te zijn. Daarom wil ik al onze vrijwilligers nogmaals danken voor hun grandioze inzet!

Nu nog het allereerste Open Jeugdtoernooi,  het Mini Maffiosi Toernooi. We hopen dat dit toernooi zal slagen en in de komende jaren een vaste plek weet te verwerven tussen de andere open toernooien. Op deze wijze leren de regionale jeugdspelertjes onze vereniging al op jonge wijze kennen en leren zo dat het bij TCH toch wel ontzettend gaaf is om te spelen.

Daarna spelen we nog het Mix toernooi, waarna het al weer tijd wordt om de Revahohal op te gaan zetten. Tjonge, wat gaat de tijd toch weer snel.

In de komende maanden zullen er ook op bestuurlijk vlak weer de benodigde beslissingen genomen moeten worden.  Daar zullen we u dan ook weer zoals gebruikelijk tijdig over informeren.

Met sportieve groet,

Peter van der Wilk
Voorzitter

line

Meer tennis nieuws

Geen feed gevonden